Κέρδισε την Βέρντερ και... γλυκοκοιτάζει την Μπάγερν η Ουνιόν
i

Παίκτες Ουνιόν / Marvin Ibo / Getty Images

Κέρδισε την Βέρντερ και... γλυκοκοιτάζει την Μπάγερν η Ουνιόν

Sportal newsroom 23:48 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 25.01.2023

Η Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε της Βέρντερ Βρέμης και εκμεταλλευόμενη τη «γκάφα» της Μπάγερν Μονάχου, έφτασε πιο κοντά στην κορυφή της Bundesliga.

Γεμάτη αγωνιστική δράση ήταν η σημερινή μέρα (25/1) με το πρόγραμμα της Bundesliga να ολοκληρώνεται έχοντας πανηγυρισμούς από πλευράς Ουνιόν Βερολίνου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης. 

Η ισοπαλία της Μπάγερν εναντίον της Κολωνίας έδωσε στους πρωτευουσιάνους... αέρα κορυφής, αφού βρίσκονται πλέον τρεις βαθμούς μακριά της.

Ο σύλλογος της ομώνυμης πόλης πήρε τη νίκη μέσα σε ένα ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Χάμπερερ και Μπέρενς, ενώ μάλιστα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από τον Πίπερ.

Την ίδια ώρα η Άουγκσμπουργκ (1-0) αρκέστηκε στο ένα γκολ του Μπερίσα και διέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ταυτόχρονα η Μπόχουμ την «αντικατέστησε» μετά την ήττα από τη Λεβερκούζεν (2-0).

Τέλος, η Άιντραχτ «κέρδισε» από την ισοπαλία της με τη Φράιμπουργκ, αφού ο σύλλογος της Φρανκφούρτης παρέμεινε σε... τροχιά Champions League, αφήνοντας την αντίπαλο της στη πέμπτη θέση.