Για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα Κηφισιά και Ατρόμητος
i

© Intime

Για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα Κηφισιά και Ατρόμητος

Η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στη Λαμία (1/9, 21:00), με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Super League.

Μετά τη λήξη των ευρωπαϊκών προκριματικών, σειρά παίρνει η Stoiximan Super League.

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η Κηφισιά θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο (1/9, 21:00) στο «Αθανάσιος Διάκος». Η έδρα των νεοφώτιστων δεν είναι ακόμα έτοιμη και για αυτόν το λόγο η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Λαμία.

Μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη, με αποτέλεσμα σήμερα να διεκδικούν το πρώτο τους τρίποντο για το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24. Από τη μία, η Κηφισιά στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-0), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική «λύγισε» στην Τούμπα και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ (2-1).

Από την άλλη, οι Περιστεριώτες στην πρεμιέρα δεν αγωνίστηκαν διότι το ματς στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντί τους, επικρατώντας με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για την Κηφισιά ο νεοαποκτηθείς Μπιφουμά είναι στη διάθεση της ομάδας, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται ο τραυματίας Πρίτσας. Στην αντίπερα όχθη, ο Κρις Κόλμαν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Τσιντώτα, όμως η επιστροφή του Αγκιμπού Καμαρά στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ, Παρράς, Μασούρας, Τσάπαν, Σάκιτς, Πέιος, Παπασάββας, Αντούνες, Νίνης, Ίλιεφ, Ιπαλίμπο, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Ματέους Σάντος, Μπιφουμά, Αντερέγκεν.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Σάλτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Πομόνης, Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Φριντζόνσον, Γκονθάλεθ, Αμπαρτζίδης, Καμαρά Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Τριμμάτης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Με τον κόσμο του κόντρα στην Κηφισιά ο Ατρόμητος

Η ομάδα των βορείων προαστίων, μετά το «ναυάγιο» για τη Ριζούπολη, μετακομίζει προσωρινά στην έδρα της Λαμίας, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το γήπεδο στην Καισαριανή. Ο κόσμος των Περιστεριωτών αναμένεται να βρεθεί στην πόλη της Φθιώτιδας, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Κόουλμαν. Μέσω ανακοίνωσης, ο Ατρόμητος έθεσε σε διαθεσιμότητα τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς της 3ης αγωνιστικής, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10 ευρώ.