Κιελίνι: «Ίσως έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι»

Τζόρτζιο Κιελίνι

i

©printscreen

Κιελίνι: «Ίσως έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι»

Κώστας Τσιακλής 14:35 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 10.12.2023

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο τελικός του MLS ίσως να είναι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Κολόμπους και Λος Άντζελες FC αναμετρήθηκαν στον τελικό του MLS. Το τρόπαιο τελικά πήρε η πρώτη, η οποία νίκησε με 2-1 χάρη σε γκολ των Κόυτσο Ερνάντες και Γεμπόα. Αυτή ήταν και η τρίτη κατάκτηση της ομάδας Κολόμπους αφού είχαν προηγηθεί αυτές του 2008 και του 2020.

Στην ηττημένη Λος Άντζελες FC αγωνίζεται ο θρύλος της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στη δύση της καριέρας του και μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για το αν θα αποσυρθεί. Ο Κιελίνι δεν έδωσε την οριστική του απάντηση ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Όσο για τον τελικό, πρόσθεσε ότι ήταν μια όμορφη περιπέτεια.

«Ήταν μια όμορφη περιπέτεια. Δυστυχώς, μια από τις δύο ομάδες έπρεπε να χάσει. Ίσως αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Τώρα θα πάω να σπαταλήσω το χρόνο μου και να επιστρέψω στην Ιταλία. Τότε θα λάβω την οριστική μου απόφαση», ήταν τα ακριβή λόγια του Κιελίνι.

Ρουιμπάλ για το αν ο Μπέλιγχαμ είναι ο καλύτερος στον κόσμο: «Όσο ο Μέσι είναι ενεργός...»
LA LIGA

10:53 - 10.12.2023

Ρουιμπάλ για το αν ο Μπέλιγχαμ είναι ο καλύτερος στον κόσμο: «Όσο ο Μέσι είναι ενεργός...»

Ο αμυντικός της Μπέτις Αϊτόρ Ρουιμπάλ ρωτήθηκε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ Μπέτις και τη Ρεάλ Μαδρίτης για το αν ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Ο Κιελίνι βρίσκεται στην Λος Άντζελες FC από το καλοκαίρι του 2022, όταν και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Γιουβέντους. Με τους Αμερικανούς ο Ιταλός έχει πραγματοποιήσει συνολικά 45 συμμετοχές και μετράει ένα γκολ και μια ασίστ. Το μοναδικό του τέρμα έχει σημειωθεί τον περασμένο Μάρτιο, στη νίκη με 3-2 επί της Πόρτλαντ. 

Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!