Κιλιάν Εμπαπέ: Ο νέος αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας... παρηγορεί τον Γκριεζμάν

Γκριεζμάν - Εμπαπέ

i

Γκριεζμάν - Εμπαπέ/ ©Intime

Κιλιάν Εμπαπέ: Ο νέος αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας... παρηγορεί τον Γκριεζμάν

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:40 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 23.03.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε να ηρεμήσει την κατάσταση με τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με τον Ντιντιέ Ντεσάν που δεν τον έκανε αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας.

Νέος αρχηγός της εθνικής Γαλλίας είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ εδώ και μερικά 24ωρα. Ο Ντιντιέ Ντεσάν κατέληξε στον 24χρονο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την απόφαση του Ούγκο Γιορίς να μην ξαναφορέσει το εθνόσημο. Η άλλη επιλογή που είχε στο μυαλό του ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «μπλε» ήταν ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Η απόφαση αυτή του Γάλλου κόουτς δεν άρεσε καθόλου στον 32χρονο επιθετικό. Σύμφωνα με τη «Le Figaro», ο σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έκρυψε την ενόχλησή του και μάλιστα η κίνηση του Ντεσάν του δημιούργησε αμφιβολίες, όσον αφορά στο μέλλον του στους «τρικολόρ». 

«Βασιλιάς» στο Instagram ο Κριστιάνο την ώρα που Μέσι και Εμπαπέ χάνουν εκατοντάδες followers
REST OF THE WORLD

11:28 - 22.03.2023

«Βασιλιάς» στο Instagram ο Κριστιάνο την ώρα που Μέσι και Εμπαπέ χάνουν εκατοντάδες followers

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποκτήσει πάνω από 15 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram τις τελευταίες 30 ημέρες, ενώ ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Εμπαπέ είδαν μεγάλη πτώση στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

«Λογική επιλογή; Ειλικρινά, όχι. Λαμβάνοντας υπόψη τη μακροζωία του, το τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια, περίμενα να είναι ο Γκριεζμάν. Είναι έλλειψη σεβασμού προς τον Αντουάν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έκανε ο Αντουάν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου ήταν ο καλύτερος και ο πιο σταθερός [Γάλλος παίκτης]», δήλωσε ο Ρομπέρ Πιρές

«Νέος αρχηγός; Έχοντας παίξει στην Εθνική Γαλλίας τρέφω τεράστιο σεβασμό και για τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά ο Γκριεζμάν αξίζει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για την ηγεσία του και την αφοσίωσή του στη Γαλλία. Η απόφαση των «μπλε» παραβλέπει τη συνεισφορά του και διακινδυνεύει το ηθικό της ομάδας. Πολύ νωρίς για τον Εμπαπέ», ήταν τα λόγια του Τιερί Ανρί

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «L'Equipe» που επιβεβαίωσε το «RMC Sport», ο Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε να μιλήσει με τον Αντουάν Γκριεζμάν την Τρίτη (21/03), μία ημέρα μετά αφού πήρε το περιβραχιόνιο των «τρικολόρ» από τον Ντιντιέ Ντεσάν.

Σύμφωνα με το γαλλικά Μέσα ο σταρ της Παρί ξεκαθάρισε στον συμπαίκτη του ότι καταλαβαίνει την απογοήτευσή του. Ο 24χρονος επιθετικός προσπάθησε να τον καθησυχάσει λέγοντάς του ότι δεν σκοπεύει να μονοπωλήσει την ηγεσία της ομάδας και πως δεν πρόκειται να περιορίσει είτε τον ίδιο είτε τον Ολιβιέρ Ζιρού σε πεδίο έκφρασης. 

Τέλος, σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα ο Αντουάν Γκριεζμάν μολονότι είναι επηρεασμένος και δυσαρεστημένος με την απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάν δεν υπάρχει ένταση στις τάξεις των «μπλε».