Τι ζήτησε ο Μέσι για να παραμείνει στην Παρί – Διαψεύδεται πως θέλει τα χρήματα του Εμπαπέ

Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images/Ideal Images

Τι ζήτησε ο Μέσι για να παραμείνει στην Παρί – Διαψεύδεται πως θέλει τα χρήματα του Εμπαπέ

Ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως η συμφωνία μεταξύ Μέσι και Παρί Σεν Ζερμέν δεν εξαρτάται από τα χρήματα.

Την εγγύηση πως το «project Παρί» τα επόμενα χρόνια θα δικαιώσει την απόφαση του να παραμείνει στο Παρίσι, ζητάει ο Λιονέλ Μέσι προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Αυτό αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος σημείωσε πως ο Αργεντίνος παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ζήτησε περισσόυτερα χρήματα από αυτά που παίρνει τώρα στην ομάδα της Γαλλίας.

«Ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη δεχτεί πρόταση από την Παρί σεν Ζερμέν για την επέκταση του συμβολάιου του. Ο Λιο δεν ζήτησε τον ίδιο μισθό, όπως έκαναν άλλοι απίκτες.

Αλλά ο Μέσι θέλει να κατανοήσει ποιο θα έιναι το σχέδιο της Παρί, προτού πάρει την οριστική του απόφαση, αφού υπήρξε προφορική συμφωνία (για την παραμονή του) τον Δεκέμβριο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ρομάνο.

Πριον από λίγες ημέρες δημοσίευμα της RMC ανέφερε πως ο Λίο ζήτησε από την διοίκηση της γαλλικής ομάδας, προκειμένου να πειστεί και να μείνει στο Παρίσι να παίρνει τα χρήματα που παίρνει και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως στην Παρί βρίσκονταν σε δίλλημα, καθώς από τη μία έχουν στόχο να τον κρατήσουν, από την άλλη όμως δεν ήθελαν να αφήσουν κι άλλον παίκτη να τους κάνει ό,τι θέλει, όπως δηλαδή έγινε με τον Γάλλο σταρ.

Ο Μέσι έχει απολαβές 35 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, την ίδια ώρα που ο Εμπαπέ έχει κλείσει συμφωνία για μια τριετία με το συνολικό ποσό του μισθού του να φτάνει τα 636 εκατομμύρια ευρώ. Οι τρεις μεγαλύτεροι σταρ της ομάδας, ο Νεϊμάρ, ο Μέσι και ο Εμπαπέ κατέχουν το 50% των μισθών του συλλόγου.