«Ο Εμπαπέ μπορεί να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Ο πανηγυρισμός του Εμπαπέ

i

© Printscreen

«Ο Εμπαπέ μπορεί να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης!»

Δημήτρης Χούπης 18:35 - 02.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 02.04.2024

Μπορεί η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης να θεωρείται δεδομένη, όμως υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πιστεύουν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα...

Το γνωστό σήριαλ με πρωταγωνιστές τους Κιλιάν Εμπαπέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να έχει φτάσει στο τέλος του, καθώς η μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ θεωρείται δεδομένη από τα ΜΜΕ του εξωτερικού. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι αρνητές αυτής της πληροφορίας.

Μετά από αρκετά πισωγυρίσματα που έχει κάνει ο Εμπαπέ τα προηγούμενα χρόνια, κάποιοι δεν τον εμπιστεύονται και θεωρούν πολύ πιθανό να κάνει ακόμα ένα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ρόμπερτ Πιρές, ο οποίος τόνισε ότι είναι ικανός να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος.

«Συγγνώμη Κιλιάν, δεν ήσουν ο πρώτος που είπες όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει, αλλά απέρριψα τη Ρεάλ γιατί είχα άλλες δύο επιλογές. Σίγουρα αν δεν είχα Άρσεναλ και Γιούβε θα πήγαινα κατευθείαν στη Ρεάλ. Αυτό είναι σίγουρο», είπε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τον δω στη Λίβερπουλ. Είναι σπουδαίος σύλλογος, οικογένεια, χωρίς πίεση, ήρεμοι οπαδοί. Και λέω ότι το δίδυμο Εμπαπέ-Σαλάχ μπορεί να είναι αρκετά εκρηκτικό. Νομίζω ότι είναι ικανός να απορρίψει τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Η αινιγματική δημοσίευση του Εμπαπέ που προκάλεσε σάλο μετά το «στράβωμα» για την αλλαγή του (vid)

Το ντέρμπι μεταξύ της Μαρσέιγ και της Παρί Σεν Ζερμέν, ολοκληρώθηκε με μια νίκη των Παριζιάνων με 2-0. Ωστόσο, στο επίκεντρο όλων βρέθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κέρδιζε 0-1. Ο Γάλλος επιθετικός, στενοχωρημένος από την αλλαγή, πήγε στον πάγκο αναστατωμένος, αν και ο Ισπανός τεχνικός επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι αποφάσεις του έχουν σκοπό να «ψάξει το καλύτερο για την ομάδα» και ότι, επιπλέον, έχει «κουραστεί» να συζητά το συγκεκριμένο θέμα.

Αργότερα, στο Instagram, ο Κιλιάν Εμπαπέ ανέβασε μια φωτογραφία που έχει προκαλέσει σάλο στα κοινωνικά δίκτυα. Σε μια εικόνα στην οποία φαίνεται από πίσω, με το περιβραχιόνιο στο χέρι, στη βροχή, τη στιγμή της αλλαγής, ο αρχηγός των Παριζιάνων έδειξε τη φαινομενική θλίψη του, είτε λόγω της αλλαγής είτε επειδή αυτό ήταν το τελευταίο του ντέρμπι κόντρα στη Μαρσέιγ, πριν φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιούνιο.