Λουίς Ενρίκε για την αλλαγή του Εμπαπέ: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, βαρέθηκα» (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ & Λουίς Ενρίκε

Λουίς Ενρίκε για την αλλαγή του Εμπαπέ: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, βαρέθηκα» (vid)

Κώστας Τόπας 08:13 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:13 - 01.04.2024

Ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκε να μιλήσει για την απόφαση που πήρε να αντικαταστήσει γι' ακόμη μία φορά τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, αν κι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 40' νίκησε στο ντέρμπι της Μαρσέιγ με 2-0 και ξέφυγε 12 βαθμούς από τη δεύτερη Μπρεστ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ ωστόσο, δεν είδε με καλό μάτι την αλλαγή του.

Η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά έπαιζε με δέκα παίκτες κι έτσι ο Λουίς Ενρίκε θέλησε να περάσει τον Γκονσάλο Ράμος στη θέση του Γάλλου σούπερ σταρ. Η απόφαση δεν άρεσε στον Εμπαπέ, ο οποίος με γκριμάτσες δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Λουίς Ενρίκε αν γνώριζε αν ειπώθηκαν υβριστικά σχόλια που από την πλευρά του Εμπαπέ εναντίον του. Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έδωσε ένα γέλιο και μετά ένα είδος μορφασμού, στη συνέχεια σάσιστε για πολλά δευτερόλεπτα, πριν απλώς δηλώσει: «Δεν είδα τίποτα. Τίποτα απολύτως» και συνεχίσει λέγοντας:

«Ο κόσμος δεν συμφωνεί με την απόφασή μου; Δεν με νοιάζει. Είναι η ίδια μουσική κάθε εβδομάδα, η ίδια μουσική… είναι βαρετό. Είμαι ο προπονητής . Παίρνω αποφάσεις κάθε εβδομάδα. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την Παρί, θα το κάνω μέχρι την τελευταία μου μέρα στο Παρίσι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μια επιλογή που τελικά απέδωσε καρπούς στο τέλος του αγώνα αφού ο Γκονσάλο Ράμος σφράγισε τη νίκη των Παριζιάνων στο «Βελοντρόμ», Όμως αυτή η απόφαση για την αλλαγή του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στο εν λόγω ντέρμπι, δεν θα παραλείψει να προκαλέσει αντιδράσεις λίγες μέρες πριν τη σύγκρουση με την Μπαρτσελόνα στο Champions League.

Στο Instagram, μετά το τέλος του αγώνα, ο Κιλιάν Εμπαπέ δημοσίευσε μια φωτογραφία. Σε αυτή φαίνεται από την πίσω όψη, σαν να βγαίνει από το γήπεδο και να έχει βγάλει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.