Εμπαπέ: «Θέλω να είμαι ο πρωταγωνιστής τους επόμενους μήνες» (vid)

Κίλιαν Εμπαπέ

i

PrtScr

Εμπαπέ: «Θέλω να είμαι ο πρωταγωνιστής τους επόμενους μήνες» (vid)

Κώστας Τόπας 13:29 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 31.03.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενόψει του ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ (31/03, 21:45) διαβεβαίωσε ότι θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής για να τελειώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα δώσει πιθανότατα το τελευταίο του «Clasico» κόντρα στην Μαρσέιγ το βράδυ της Κυριακής (31/03, 21:45), παρά το γεγονός ότι ο Λουίς Ενρίκε πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει γνώμη στο τέλος της σεζόν. Ο Γάλλος αστέρας θα φύγει από το Παρίσι τον Ιούνιο μετά από επτά χρόνια στη γαλλική πρωτεύουσα και θα βάλει τέλος σε ένα εξαιρετικό ταξίδι που μπορεί να κορυφωθεί με την κατάκτηση του Champions League.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν διαβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο «Telefoot» ότι θέλει να είναι πρωταγωνιστής τους επόμενους μήνες, στους οποίους η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τρεις τίτλους. «Θέλω να γίνω πρωταγωνιστής τους επόμενους μήνες. Πολύ συναρπαστικά πράγματα συμβαίνουν στον σύλλογο. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό για εμάς, για τους φιλάθλους αλλά και για τα αποδυτήρια, γιατί είναι η αρχή ενός σημαντικού κεφαλαίου, ενός κρίσιμου μήνα για τη σεζόν μας», δήλωσε.

Για το στατιστικό που έχει κόντρα στη Μαρσέιγ, 12 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 14 παιχνίδια, ο Εμπαπέ αναγνώρισε ότι «δεν είναι κακό» και ότι «δεν έχει χάσει ούτε εντός έδρας, ούτε στο Βελοντρόμ, ούτε σε ουδέτερο γήπεδο». Ο Λουίς Ενρίκε, παρά το γεγονός ότι είναι ο πιο σημαντικός αγώνας στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, θα μπορούσε να τον επιφυλάξει να σκεφτεί τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Γαλλίας, την Τετάρτη με τη Ρεν στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Ο Εμπαπέ έχει πετύχει συνολικά 24 γκολ σε ισάριθμους αγώνες στη Ligue 1 και, προσθέτοντας το Κύπελλο Γαλλίας και το Champions League, ξεπερνά το ένα γκολ ανά αγώνα. Συνολικά φέτος μετράει, 38 γκολ σε 37 αναμετρήσεις.

Ο Λουίς Ενρίκε έχει ακόμα ελπίδες να δει τον Εμπαπέ να μένει στην Παρί: «Μπορεί να αλλάξει γνώμη» (vid)
LIGUE 1

08:34 - 31.03.2024

Ο Λουίς Ενρίκε έχει ακόμα ελπίδες να δει τον Εμπαπέ να μένει στην Παρί: «Μπορεί να αλλάξει γνώμη» (vid)

Ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε ότι εξακολουθεί να ελπίζει να έχει στη διάθεσή του και το επόμενο καλοκαίρι.

Απέχει μόλις τρία από τα 41 γκολ που σημείωσε την περασμένη σεζόν και τέσσερα από το προσωπικό του ρεκόρ, 42 σε 47 αγώνες το 2020-21 και έχει ακόμη τουλάχιστον έντεκα παιχνίδια μπροστά του έως το φινάλε της σεζόν.