Ο Λουίς Ενρίκε έχει ακόμα ελπίδες να δει τον Εμπαπέ να μένει στην Παρί: «Μπορεί να αλλάξει γνώμη» (vid)

Λουίς Ενρίκε & Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Franco Arland/Getty Images/Ideal Images

Ο Λουίς Ενρίκε έχει ακόμα ελπίδες να δει τον Εμπαπέ να μένει στην Παρί: «Μπορεί να αλλάξει γνώμη» (vid)

Κώστας Τόπας 08:34 - 31.03.2024

Ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε ότι εξακολουθεί να ελπίζει να έχει στη διάθεσή του και το επόμενο καλοκαίρι.

Εχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε που έγινε γνωστή η παγκόσμια «βόμβα»: Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Και φαίνεται ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρεάλ Μαδρίτης ως τη νέα του ομάδα.  Ο Εμπαπέ έχει ήδη επιβεβαιώσει στους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Γάλλος αστέρας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο από τις αρχές Φεβρουαρίου για να ενταχθεί στους «μερένχες» την 1η Ιουλίου.

Σε μια συνέντευξη στο «Prime Video», ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε συζητά το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ και λέει ότι εξακολουθεί να ελπίζει να τον δει να παραμείνει το επόμενο καλοκαίρι.

«Ακόμα έχω ελπίδες ότι ο Κιλιάν θα αλλάξει γνώμη. Δεν έχει πει τίποτα ακόμα, μπορεί να αλλάξει γνώμη. Ας φανταστούμε ότι θα κερδίσουμε και τους τέσσερις τίτλους αυτή τη σεζόν και ο Κιλιάν παίρνει την απόφασή του την τελευταία στιγμή και ότι η θέση του είναι στο Παρίσι. Γιατί όχι; Θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός των Παριζιάνων.

Ο Εμπαπέ έχει πετύχει συνολικά 24 γκολ σε ισάριθμους αγώνες στη Ligue 1 και, προσθέτοντας το Κύπελλο Γαλλίας και το Champions League, ξεπερνά το ένα γκολ ανά αγώνα. Συνολικά φέτος μετράει, 38 γκολ σε 37 αναμετρήσεις.

Απέχει μόλις τρία από τα 41 γκολ που σημείωσε την περασμένη σεζόν και τέσσερα από το προσωπικό του ρεκόρ, 42 σε 47 αγώνες το 2020-21 και έχει ακόμη τουλάχιστον έντεκα παιχνίδια μπροστά του έως το φινάλε της σεζόν.

Το βράδυ της Κυριακής (31/03, 21:45) η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Ligue 1 και στόχο του Εμπαπέ δεν είναι άλλος πέρα από το να βρει γι' ακόμη μία φορά δίχτυα και να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει ακόμη ένα τρίποντο στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.