Κιν: «Μακάρι να έπαιζα ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα - Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τραγούδαγαν ενώ έχαναν»

Κιν: «Μακάρι να έπαιζα ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα - Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τραγούδαγαν ενώ έχαναν»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:52 - 07.03.2024

Στην ατμόσφαιρα των οπαδών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ρόμπι Κιν, μιλώντας μετά τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφυγε με θριαμβευτικό τρόπο από το «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου επικράτησε με 4-1 του Ολυμπιακού. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ρόμπι Κιν στάθηκε στην ατμόσφαιρα, τονίζοντας πως ήθελε και εκείνος να παίξει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπι Κιν:

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση: «Όχι. Με τίποτα όχι. Αυτό είπα στους παίκτες μου και στον εαυτό μου. Θα κοιτάξουμε το παιχνίδι της Κυριακής και μετά θα δούμε ξανά το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό». 

Για το αν η Μακάμπι ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό: «Θα ήθελα να πω το εξής. Πριν τον αγώνα το 99% του κόσμου ήξερε ότι θα παίξουμε με μία πολύ πιο δυνατή ομάδα. Αυτό που ειπα στους παίκτες μου ότι αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, το αποτέλεσμα θα έρθει. Δεχθήκαμε πολύ πίεση και όπως είπα και πριν, τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Για το πόσο περήφανος είναι για τους παίκτες του: «Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες, γιατί έμειναν πιστοί στο πλάνο. Είχαν ενέργεια και επιθυμία να νικήσουν το παιχνίδι. Μακάρι να έπαιζα ξανά και ειδικά σε τέτοια ατμόσφαιρα. Μου άρεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού γιατί τραγουδούσαν ακόμα και όταν έχαναν.

Για την 11άδα της ομάδας του και το αν έχει φτιάξει την τέλεια ενδεκάδα: «Όχι, είναι προσβλητικό για τους παίκτες στο ρόστερ. Όσοι έπαιξαν απόψε ήταν υπέροχοι αλλά κανένας δεν θα πρέπει να θεωρεί ότι έχει δεδομένη θέση στην εντεκάδα».

Για το πόσο περήφανος νιώθει για το πρώτο δεκάλεπτο: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το είδα. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι να δείξουν τόλμη. Αυτό που τους είπα είναι να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον και το ματς. Αυτό που τους είπα επίσης είναι ότι η μπάλα είναι πάντα πιο γρήγορη από τον παίκτη, επομένως θα πρέπει να καλύπτουν τους χώρους».