Κλείνει προπονητή τερματοφυλάκων ο ΠΑΟΚ
i

Κοτάρσκι / ©INTIME

Κλείνει προπονητή τερματοφυλάκων ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 15:48 - 30.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 30.12.2022

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου προπονητή τερματοφυλάκων, μετά από την αποχώρηση του Ζοσέ Μορέιρα για προσωπικούς λόγους.

O Δικέφαλος έφτασε το προηγούμενο διάστημα κοντά σε συμφωνία με τον Χοσέ Σαμπάτε, ωστόσο προέκυψαν κάποια ζητήματα που δεν καθιστούσαν δυνατή την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν το ζήτημα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει στα χέρια του μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του Μορέιρα, με τους περισσότερους να προέρχονται από την Ιβηρική χερσόνησο.

Από αυτή τη λίστα, ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει έναν, με τις συζητήσεις μάλιστα ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει και να βρίσκονται σε καλό σημείο.

O ΠΑΟΚ λοιπόν έχει φτάσει ήδη σε αρχική συμφωνία με Πορτογάλο προπονητή τερματοφυλάκων, που θα καλύψει το κενό που υπάρχει μετά την αποχώρηση του προηγούμενου.

Μάλιστα αυτός αναμένεται να βρεθεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη, για την πραγματοποίηση των τελικών συζητήσεων αλλά και την υπογραφή του συμβολαίου, προκειμένου να ενσωματωθεί στο τιμ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το 2022 με προπόνηση

Την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, με τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Φιλίπε Σοάρες να παραμένουν στα «πιτς» και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο να κάνουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Παράλληλα, η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» θα συνεχιστεί το Σάββατο (31/12), με το τελευταίο «ραντεβού» των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου για το 2022 να είναι στις 10:30 το πρωί, στη Νέα Μεσημβρία.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι στο Περιστέρι ανήκει στο παρελθόν και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου πλέον στρέφει την προσοχή του στη μάχη κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας (04.01, 20:00).

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (30.12) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο Περιστέρι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής, ενώ στο τελευταίο μέρος είχαμε δίτερμα υψηλής έντασης στο μισό γήπεδο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες δούλεψε ατομικά στο γήπεδο.

Το Σάββατο (31.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».