Κλήση Κούρτιτς στην εθνική Σλοβενίας: Το παρασκήνιο πίσω από αυτή

Γιασμίν Κούρτιτς

i

Γιασμίν Κούρτιτς/©intime

Κλήση Κούρτιτς στην εθνική Σλοβενίας: Το παρασκήνιο πίσω από αυτή

Μάνος Τσαλγατίδης 13:54 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 14.03.2023

Ο τραυματίας Γιασμίν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, αλλά όχι για να αγωνιστεί.

Σταθερά στην Εθνική Σλοβενίας, παρά την πολύμηνη απραξία του λόγω τραυματισμού, βρίσκεται ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ματίαζ Κεκ συμπεριέλαβε τον μέσο του ΠΑΟΚ στις επιλογές του, για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024, κόντρα σε Καζακστάν και Σαν Μαρίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει να αγωνιστεί από τις 30 Οκτωβρίου, και την ήττα του Δικεφάλου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι άνθρωποι της Εθνικής Σλοβενίας είναι ενήμεροι για το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Ωστόσο προχωρούν στην κλήση κάνοντας χρήση ενός δικαιώματος που τους επιτρέπει να τον συμπεριλάβουν στις κλήσεις, για να τσεκάρουν την κατάσταση του αναφορικά με τον τραυματισμό στο γόνατο.

Μάλιστα, δεν είναι ακόμα δεδομένο ότι θα ταξιδέψει για την Σλοβενία, κι αν γίνει αυτό, θα είναι μόνο για να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Άλλωστε, ο προσωπικό του ιατρός εργάζεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γιασμίν Κούρτιτς δεν είναι σε κατάσταση για να προπονηθεί, πόσο δε για να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε μορφής αγώνα.

Ο Κούρτιτς φέτος έχει πραγματοποιήσει 12 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ έχοντας βρει τρεις φορές δίχτυα, ενώ πρόλαβε να μοιράσει και μια ασίστ.