Ο ΠΑΟΚ μπαίνει «καθαρός» από κάρτες στα Play Off, αλλά...

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει «καθαρός» από κάρτες στα Play Off, αλλά...

Μάνος Τσαλγατίδης 09:03 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 14.03.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αρχικά χαμογέλασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο, όμως τα νέα για τον Ίνγκασον δεν ήταν αυτά που ήθελε να ακούσει.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, επικρατώντας του ΝΠΣ Βόλου με 0-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με το γκολ του Μπράντον Τόμας στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης.

Πλέον, ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στα Play Off, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει ντέρμπι στην πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, καθώς την Κυριακή 19/3 θα αγωνιστεί με τον Άρη στο Χαριλάου, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί.

Πως θα διαμορφωνόταν ο βαθμολογικός πίνακας αν τα ματς του πρωταθλήματος τελείωναν στο 90' - Έκπληξη η ομάδα της κορυφής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:16 - 13.03.2023

Πως θα διαμορφωνόταν ο βαθμολογικός πίνακας αν τα ματς του πρωταθλήματος τελείωναν στο 90' - Έκπληξη η ομάδα της κορυφής

Η ομάδα έκπληξη που θα βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, αν οι αγώνες της Super League τελείωναν στο 90ο λεπτό και οι διαφοροποιήσεις στην τελική κατάταξη που θα άλλαζαν τα δεδομένα ενόψει των Play off.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ήσυχο το κεφάλι του, όσον αφορά τις κάρτες, καθώς ο ΠΑΟΚ θα μπει στην διαδικασία του μίνι-πρωταθλήματος χωρίς κάποιος παίκτης να είναι τιμωρημένος.

Βέβαια, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δύσκολα θα έχει στη διάθεση του τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο Ισλανδός αρχηγός του Δικεφάλου πέρασε από εξετάσεις τη Δευτέρα 13/3 και τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα ήθελε να ακούσει ο προπονητής των «ασπρόμαυρων». Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε άλλωστε το Sportal, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει πρόβλημα στην γάμπα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει την πρεμιέρα των Play Off κόντρα στον Άρη.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως Ίνγκασον θα επιστρέψει την δεύτερη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, δηλαδή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.