Κλοπ: «Αν δεν κάνουμε κάτι υπέροχο φέτος, θα μας θυμούνται για το 7-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Γιούργκεν Κλοπ

i

©print screen

Κλοπ: «Αν δεν κάνουμε κάτι υπέροχο φέτος, θα μας θυμούνται για το 7-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Sportal newsroom 17:56 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 28.04.2023

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ (30/4) μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και οι «μάχες» για τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή κορυφώνονται. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγνοεί εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Top-9 της Premier League
PREMIER LEAGUE

10:43 - 28.04.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγνοεί εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Top-9 της Premier League

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να κερδίσει την Τότεναμ στο Βόρειο Λονδίνο (2-2) και συνεχίζει να μην έχει εκτός έδρας νίκη απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες εννέα θέσεις της Premier League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ λοιπόν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ την Κυριακή (30/4) μίλησε για τους στόχους της ομάδας. Ειδικά αναφορά μάλιστα έκανε στον θρίαμβο των «κόκκινων» με 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα ο Γερμανός σχολίασε πως αν δεν κάνει κάτι τρομερό η ομάδα του φέτος, τότε για το μόνο πράγμα που θα τη θυμούνται είναι η «εφτάρα» με τους «κόκκινους διαβόλους». 

«Φέτος αν δεν κάνουμε κάτι υπέροχο, θα μας θυμούνται για το 7-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τη φετινή σεζόν είχαμε κάποιες καλές στιγμές, όμως γενικά είχαμε έλλειψη σταθερότητας και αυτό πρέπει να αλλάξουμε», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του. 

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην έβδομη θέση με  54 βαθμούς, έξι πίσω από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει και ένα ματς λιγότερο. Παρόλα αυτά μαθηματικά και με την εικόνα των τελευταίων τριών παιχνιδιών ελπίζει στην ανατροπή, ώστε να βρεθεί και του χρόνου στο Champions League