Ετσι εξήγησε ο Κλοπ τα λάθη των Άλισον και Φαν Ντάικ: «Ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© PrtScr

Ετσι εξήγησε ο Κλοπ τα λάθη των Άλισον και Φαν Ντάικ: «Ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι»

Κώστας Τόπας 15:22 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 05.02.2024

Στο πλευρό των Άλισον Μπέκερ και Βίρτζιλ φαν Ντάικ, θέλησε να σταθεί ο Γιούργκεν Κλοπ για τα λάθη που υπέπεσαν αμφότεροι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Η Λίβερπουλ υπέστη δυνατό πλήγμα στο «Έμιρεϊτς», όπου η Άρσεναλ της επικράτησε με 3-1 την Κυριακή (04/02), με σοβαρά λάθη των Άλισον Μπέκερ και Βίρτζιλ φαν Ντάικ. Ο Γιούργκεν Κλοπ πάντως δεν θέλησε να κατηγορήσει τον Βραζιλιάνο κίπερ ή τον Ολλανδό αμυντικό σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ. 

«Μιλήσαμε στα αποδυτήρια (για το δεύτερο γκολ) με όλους τους εμπλεκόμενους, ήταν απλώς κακή τύχη. Πράγματα που έχουν ξαναγίνει, μπορεί να συμβούν. Σπάνιο γκολ. Είναι άνθρωποι πάνω απ' όλα», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα δύο κύρια όπλα μας είχαν έλλειψη κατανόησης. Αυτό δείχνει απλώς ότι είναι άνθρωποι και κάνει τα πράγματα που κάνουν συνήθως πιο ξεχωριστά. Μερικές φορές ξεχνάμε, είναι άνθρωποι. Δεν είναι χαρούμενοι, ούτε εμείς. Έπρεπε να είχαμε κάνει περισσότερα στο παιχνίδι, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε και να ξεκινήσουμε από εδώ».

Η Λίβερπουλ βέβαια παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και επόμενος αντίπαλος της είναι η Μπέρνλι (10/02, 17:00). Μπορεί όμως να υποχωρήσει από την κορυφή αν κι εφόσον η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, κερδίσει τη Μπρέντφορντ αυτή τη Δευτέρα (05/02, 22:00).