Ο Κλοπ αρέσκεται ακόμα και με το Europa League: «Θα δεχθούμε ότι έχουμε» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Ο Κλοπ αρέσκεται ακόμα και με το Europa League: «Θα δεχθούμε ότι έχουμε» (vid)

Κώστας Τόπας 10:50 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 29.04.2023

Παλεύοντας ακόμα για ευρωπαϊκές θέσεις και με την τέταρτη θέση, ο Γιούργκεν Κλοπ θα απολάμβανε ευχαρίστως τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Παρά το γεγονός ότι έχει φαινομενικά βελτιωθεί τις τελευταίες ημέρες, η Λίβερπουλ εξακολουθεί να βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την θέση που οδηγεί τη νέα σεζόν Champions League. Στην πραγματικότητα, η τρέχουσα έβδομη θέση δεν δίνει ούτε την έξοδο στο Conference League.

O Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα στο Europa League, που για την ώρα αυτή τη θέση έχει «καπαρώσει» η Τότεναμ.

«Θα δεχθούμε ότι έχουμε», ξεκαθάρισε ο προπονητής των «Reds». Ακόμα κι έτσι, ο Κλοπ τόνισε ότι αυτός δεν ήταν ένας στόχος εξέταζαν στην αρχή της σεζόν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ. «Στην αρχή της σεζόν δεν πιστεύαμε ότι η πρόκριση στο Europa League ήταν φανταστική, αλλά η σεζόν μας οδήγησε σε αυτό το μονοπάτι και είναι καλό», λέει.

Το σίγουρο είναι ότι το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι αρκετά ευνοϊκό για την Λίβερπουλ, όπως επίσης και ότι προέρχεται από μια καλή σειρά αποτελεσμάτων. Ωστόσο, η δυναμική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Νιούκαστλ υποδηλώνει ότι το Champions League είναι πολύ μακριά για την ομάδα του Κώστα Τσιμίκα.