Κλοπ: «Ουάου, τι απαίσια συνέντευξη ήταν αυτή;» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Κλοπ: «Ουάου, τι απαίσια συνέντευξη ήταν αυτή;» (vid)

Κώστας Τόπας 09:54 - 11.04.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με μια συνέντευξη που έγινε στον πρώην ποδοσφαιριστή του, Τζόρνταν Χέντερσον.

Με... άρωμα Champions League διεξάγονται οι αποψινές (11/04) αναμετρήσεις του Europa League, με τα τέσσερα ζευγάρια να συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον. H Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ και η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο εμφανίζονται ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι παίκτες των «Reds» είναι ξεκάθαροι ως προς αυτό, όπως αναγνώρισε ο Χάρβεϊ Έλιοτ. Στόχος τους είναι να προσφέρουν αυτό το Europa League «στον προπονητή μας στον αποχαιρετισμό του». Η πρόκληση όλων είναι να φτάσουν στον τελικό στις 22 Μαΐου στο «Aviva Stadium» στο Δουβλίνο. Εάν φτάσει η Λίβερπουλ , θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κλοπ στην κεφαλή της ομάδας του «Άνφιλντ».

Σκληρή κριτική στον Λουίς Ενρίκε μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Είναι σαν Kinder έκπληξη» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

09:02 - 11.04.2024

Σκληρή κριτική στον Λουίς Ενρίκε μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Είναι σαν Kinder έκπληξη» (vid)

Γι' ακόμη μία φορά ο Λουίς Ενρίκε δέχθηκε έντονη κριτική στη Γαλλία για τις αποφάσεις του κόντρα στη Μπαρτσελόνα που οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν να γνωρίσει την ήττα με 3-2.

Μιλώντας στα ΜΜΕ το απόγευμα της Τετάρτης (10/04), ο Γιούργκεν Κλοπ διαφώνησε με συνάδελφο δημοσιογράφου για μια συνέντευξη με τον πρώην αρχηγό των Reds, Τζόρνταν Χέντερσον. Μετά την ισοπαλία 2-2 του Άγιαξ με τη Φορτούνα Σιτάρντ τον περασμένο μήνα, ο Χέντερσον ρωτήθηκε αν ήταν η «χειρότερη επίδοσή» του μετά τη μετακόμισή του στον σύλλογο κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης συνέντευξης.

Ο Άγγλος μέσος χαμογέλασε και απάντησε: «Όχι, γιατί δεν χάσαμε. Όπως με ρωτήσατε πριν ανοίξει η κάμερα. Είναι πάντα χειρότερο όταν χάνεις το παιχνίδι». Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος επανέλαβε: «Είπες ότι δεν είχες καλή απόδοση, οπότε μπορώ να το χαρακτηρίσω κακή απόδοση;»

Ο Χέντερσον απάντησε: «Μπορείς να το ονομάσεις όπως θέλεις». Το βίντεο της συνομιλίας έγινε viral και ο Κλοπ ήθελε να το συζητήσει κατά τη διάρκεια της δικής του συνέντευξης Τύπου.

Ο Κλοπ είπε: «Δεν είσαι εσύ αυτός που πήρε συνέντευξη από τον Τζόρνταν Χέντερσον, σωστά;». Στην οποία ο δημοσιογράφος απάντησε: «Όχι». Στη συνέχεια ο Γερμανός συνέχισε: «Καλά. Αυτός ήταν ο συνάδελφός σας; Ο φίλος σου; Ήταν άβολο ε; Με ένα μικρόφωνο στο χέρι. Τι φρικτή συνέντευξη ήταν αυτή;».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε: «Δεν σου άρεσε;» Ο Κλοπ απάντησε: «Ξέρεις κάποιον που του άρεσε;» Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ είπε: «Του μίλησα και μου είπε "Μετανιώνω για τη συνέντευξη, ήμουν λίγο σκληρός" και το είπε και στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια ο Κλοπ συνέχισε: «Ουάου, εντάξει. Μπορώ να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του Χέντο».

Μετά τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Αταλάντα, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να επαναφέρει την κατηγορία της στην Premier League καθώς θα αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ την Κυριακή το απόγευμα (14/04, 16:00).