Η Βέρντερ Βρέμης λύγισε την Κολωνία και πλησίασε την εξάδα

Η Βέρντερ Βρέμης λύγισε την Κολωνία και πλησίασε την εξάδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:28 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 16.02.2024

Χάρη στο τέρμα του Τζάστιν Νγίνμα (70'), η Βέρντερ Βρέμης πανηγύρισε σπουδαίο διπλό κόντρα στην Κολωνία, για την 22η αγωνιστική της Bundesliga.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Βέρντερ Βρέμης, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας κόντρα στην Κολωνία με 1-0, για την 22η αγωνιστική της Bundesliga

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Όλε Βέρνερ ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, ενώ οι «τράγοι» είναι στην 16η θέση με 16 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτη στο ματς. Στο 30ο λεπτό ο Ρομάνο Σμιντ πήρε τη πάσα από τον Φέλιξ Αγκού, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, όμως οι αντίπαλοι αμυντικοί απομάκρυναν τον κίνδυνο την τελευταία στιγμή. 

Τρία λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ. Ο Γιαν Τίλμαν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το σουτ από το όριο της περιοχής, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Μίκαελ Ζέτερερ. 

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς να γίνει καμία αξιόλογη φάση, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.    

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και στο 70ο λεπτό πήραν το προβάδισμα. Ο Τζάστιν Νγίνμα εκμεταλλεύτηκε τη μακρινή μπαλιά του Μίτσελ Βάισερ και με κοντινό τελείωμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μάρβιν Σβάμπε και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τη Βέρντερ Βρέμης. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (23ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ