Χαμός μετά το Άρσεναλ - Πόρτο με τον Κονσεϊσάο να αποκαλύπτει ότι ο Αρτέτα έβρισε την οικογένειά του (vids)

Σέρτζιο Κονσεϊσάο & Μικέλ Αρτέτα

i

PrtScr

Χαμός μετά το Άρσεναλ - Πόρτο με τον Κονσεϊσάο να αποκαλύπτει ότι ο Αρτέτα έβρισε την οικογένειά του (vids)

Κώστας Τόπας 08:00 - 13.03.2024

Χαμός επικράτησε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Πόρτο και την τεράστια πρόκριση των «κανονιέρηδων» στη διαδικασία των πέναλτι, στο «Έμιρεϊτς».

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νταβίντ Ράγια, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» απ' την «άσπρη βούλα», η Άρσεναλ λύγισε την Πόρτο με 4-2 μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι (1-0 η κανονική διάρκεια) κι επέστρεψε στους «8» του Champions League μετά από 14 χρόνια!

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Πόρτο και την τεράστια πρόκριση των «κανονιέρηδων» στη διαδικασία των πέναλτι, επικράτησε χαμός στο «Έμιρεϊτς».

Σύμφωνα με τοποθέτηση του προπονητή της Πόρτο, Σέρχιο Κονσεϊσάο, ο Μικέλ Αρτέτα προσέβαλε ένα μέλος της οικογένειάς του, το οποίο πλέον δεν είναι στη ζωή.

«Ο Αρτέτα γύρισε στον πάγκο μου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και προσσέβαλε την οικογένειά μου στα ισπανικά. Του είπα πως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Ας ανησυχεί για την ομάδα του, που μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα!», είπε ο προπονητής της Πόρτο, Κονσεϊσάο με την Άρσεναλ να τονίζει από την πλευρά της πως τίποτα από όλα όσα ανέφερε ο Πορτογάλος, έχουν ρεαλιστική υπόσταση, διαψεύδοντας κάθε είδους επίθεση και προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τον προπονητή της!

Ο Αρτέτα όταν κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό με τον Κονσεϊσάο στη συνέντευξη Τύπου, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν συνέβη απολύτως τίποτα» και συνέχισε: «Ήταν μια μαγική βραδιά. Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ δύσκολο, πολύ οργανωμένο αντίπαλο, ο οποίος έπαιξε καλά. Καταφέραμε όμως να πετύχουμε ένα όμορφο γκολ, που μας επέτρεψε να ισοφαρίσουμε. Προσπαθήσαμε τα πάντα μέχρι το τέλος και καταλήξαμε φτάνοντας στα πέναλτι, όπου βγήκαμε νικητές, η ομάδα έδειξε προσωπικότητα, φιλοδοξία και πετύχαμε τον στόχο μας».

Άρσεναλ, καλώς επανήλθες στην ελίτ!
CHAMPIONS LEAGUE

00:51 - 13.03.2024

Άρσεναλ, καλώς επανήλθες στην ελίτ!

Έπειτα από 14 χρόνια απουσίας, η Άρσεναλ παρουσιάστηκε επιτέλους συνεπής στο ραντεβού της, καθώς αν και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι (4-2) λύγισε την Πόρτο και επέστρεψε στα προημιτελικά του Champions League (1-0 κ.δ. και παράταση).

Μετά τις δηλώσεις του Αρτέτα ήρθε η νέα απάντηση του Κονσεϊσάο: «Δεν έχει σημασία τι λέει ή δεν λέει ο Αρτέτα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γύρισε στον πάγκο κι με έβρισε στα ισπανικά, δεν ξέρω αν είναι με Ισπανούς προπονητές, γιατί με τον Γκουαρντιόλα ήταν το ίδιο πράγμα. Έβριζε την οικογένειά μου και στο τέλος του είπα "πρόσεχε", γιατί προσέβαλε αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός των «δράκων».