Απίθανη σύμπτωση: Ο γιος του Κονσεϊσάο «μιμήθηκε» τον πατέρα του με γκολάρα στην ίδια εστία του «Θ. Κολοκοτρώνης» 14 χρόνια μετά (vids)

Φρανσίσκο - Σέρτζιο Κονσεϊσάο

i

© Intime

Απίθανη σύμπτωση: Ο γιος του Κονσεϊσάο «μιμήθηκε» τον πατέρα του με γκολάρα στην ίδια εστία του «Θ. Κολοκοτρώνης» 14 χρόνια μετά (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:57 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 21.11.2023

Ο γιος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο θέλησε να «μιμηθεί» το εντυπωσιακό γκολ του πατέρα του και τα κατάφερε στο ίδιο γήπεδο με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

Απίθανη σύμπτωση στο «Θ. Κολοκοτρώνης»!

Στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης έχουν μπει αρκετά εντυπωσιακά γκολ, ωστόσο το τέρμα του Σέρτζιο Κονσεϊσαό το 2009 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και η χθεσινή «οβίδα» του γιου του στην αναμέτρηση μεταξύ της Ελλάδας και της Πορτογαλίας, έχουν δημιουργήσει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία.

Πιο αναλυτικά, στις 5 Απριλίου του 2009 και στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από την Τρίπολη και πήρε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (0-2). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έμεινε χαραγμένη από την «οβίδα» του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με την οποία ο Δικέφαλος «κλείδωσε» τη νίκη.

Δείτε εδώ το απίθανο γκολ του Κονσεϊσάο

Το απίθανο «deja vu»

Στο ίδιο γήπεδο, στην ίδια εστία και με τον ίδιο τρόπο 14 χρόνια μετά, ο γιος του Σέρτζιο Κονσεϊσάο επιδίωξε να «μιμηθεί» τον πατέρα του και τα κατάφερε. Η Εθνική Ελπίδων πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Πορτογαλία, πετυχαίνοντας ανατροπή στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (2-1) και με αυτήν την επικράτηση μείωσε τη διαφορά από την κορυφή του ομίλου της, έχοντας ματς λιγότερο από την αντίπαλό της.

Για να φτάσει σε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, η επίσημη αγαπημένη χρειάστηκε να κάνει την ολική ανατροπή, καθώς οι Πορτογάλοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 30ο λεπτό. Ο Φρανσίσκο Κονσεϊσάο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 με ένα απίθανο σουτ και χάρισε το προβάδισμα στην ομάδα του.

«Η Άιντραχτ καταθέτει 7-8 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ιωαννίδη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:17 - 21.11.2023

«Η Άιντραχτ καταθέτει 7-8 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ιωαννίδη»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sky Sports» της Γερμανίας, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι διατεθειμένη να βγάλει μέχρι και οκτώ εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τον Παναθηναϊκό να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Δείτε το γκολ