Κωνσταντέλιας: «Μεγάλη η προσμονή για το ντεμπούτο μου - Ήθελα να σκοράρω»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Κωνσταντέλιας: «Μεγάλη η προσμονή για το ντεμπούτο μου - Ήθελα να σκοράρω»

Sportal newsroom 16:12 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 25.03.2023

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησε στο κανάλι της ΕΠΟ στο youtube για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής στον αγώνα κόντρα στο Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μπήκε στο 63ο λεπτό του ματς αντί του Δημήτρη Πέλκα.

Λίγο έλειψε, μάλιστα, να χρηστεί και σκόρερ. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ στο youtube και σημείωσε ότι ανυπομονούσε για το ντεμπούτο του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είπε ότι θα ήθελε να είχε σκοράρει.

Με την γκολάρα κόντρα στο Γιβραλτάρ ο Σιώπης έγινε ο 200ος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής (vid)
EURO

15:03 - 25.03.2023

Με την γκολάρα κόντρα στο Γιβραλτάρ ο Σιώπης έγινε ο 200ος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής (vid)

Ο Μανώλης Σιώπης πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Γιβραλτάρ κι έτσι έγινε ο 200ος διαφορετικός σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Από το 1 μέχρι το 10 η προσμονή μου για να κάνω το ντεμπούτο μου με την Εθνική Ελλάδας βρισκόταν στο 10. Το ήθελα πολύ. Από το 1 μέχρι το 10, και ο ενθουσιασμός μου βρίσκεται στο 10. Μου άρεσε αρκετά, ήταν ωραία», είπε αρχικά ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

«Πάντα η πραγματικότητα με τα όνειρα διαφέρουν λίγο, ήθελα να σκοράρω κιόλας στο ντεμπούτο μου. Δεν τα κατάφερα σήμερα, ίσως σε κάποιο άλλο ματς», πρόσθεσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Για το ντεμπούτο του Γιάννη Κωνσταντέλια μίλησε και ο Δημήτρης Πέλκας. Ο ποδοσφαιριστής της Χαλ σημείωσε ότι χάρηκε λίγο παραπάνω για τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ αφού φαινόταν ότι ήθελε πολύ να παίξει

«Πιστεύω ότι χάρηκα λίγο παραπάνω από τον Κωνσταντέλια για το γεγονός ότι έπαιξε γιατί ξέρω πώς είναι η πρώτη σου συμμετοχή, όλοι το περάσαμε εδώ, όλοι το ζήσαμε. Ήταν ωραία στιγμή, χάρηκα πολύ και εγώ. Φαινόταν πως είχε προσμονή για να παίξει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πέλκας.

«Παραλίγο να βάλει και γκολ, δυστυχώς δεν έβαλε, είμαι όμως σίγουρος ότι στο μέλλον θα βάλει πολλά γκολ γιατί είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο ποδοσφαιριστής της Χαλ.

«Όσον αφορά στην πρώτη φορά, το πρώτο μούδιασμα από όταν θυμάμαι ήταν όταν τραγουδούσαμε τον εθνικό ύμνο, υπάρχει αυτή η ανατριχίλα, καταλαβαίνεις ότι αγωνίζεσαι για ένα ολόκληρο κράτος, για το έθνος σου», κατέληξε ο Δημήτρης Πέλκας.