Ο Κωνσταντέλιας «λύθηκε» στα γέλια με το... φάουλ σε πρώην συμπαίκτη του (vid)

Κωνσταντέλιας - Σίντκλεϊ

i

© PrtScr

Ο Κωνσταντέλιας «λύθηκε» στα γέλια με το... φάουλ σε πρώην συμπαίκτη του (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:40 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 05.12.2023

Το μαρκάρισμα του Γιάννη Κωνσταντέλια πάνω στον Σίντκλεϊ Φερέιρα και η απόφαση του διαιτητή να σταματήσει τη φάση για φάουλ, οδήγησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό σε... γέλια.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα κόντρα στη Λαμία και πήρε τη νίκη με 3-0 χάρη στα γκολ των Κωνσταντέλια (27΄), Ράφα (43΄) και Σάστρε (57΄), στην αναμέτρηση για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League. Μεγάλο κέρδος για τους γηπεδούχους εκτός από τη νίκη ήταν και η επιστροφή του Μάρκος Αντόνιο, που πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς, στο 27ο λεπτό η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς και ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με ένα εξαιρετικό πλασέ (3-0).

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Ράφα Σοάρες βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 57ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βγήκαν εξαιρετικά στην αντεπίθεση, ο Κωνσταντέλιας σέρβιρε όμορφα δεξιά στον Σάστρε κι ο Ισπανός μπακ εκτέλεσε υποδειγματικά για το τελικό 3-0.

Ένα από τα ιδιαίτερα highlights της αναμέτρησης, ήταν η απίθανη αντίδραση του Γιάννη Κωνσταντέλια σε ένα... φάουλ. Συγκεκριμένα, ο νεαρός σούπερ σταρ επιδίωξε να σπρώξει τον πρώην του συμπαίκτη και πλέον ποδοσφαιριστή της Λαμίας, Σίντκλεϊ Φερέιρα, και στη συνέχεια «λύθηκε» στα γέλια με την απόφαση του διαιτητή να δώσει φάουλ.

Δείτε το βίντεο: 

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ