Κόντε: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, μπορούμε να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια»

Κόντε: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, μπορούμε να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:44 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 31.03.2024

Ο Πέδρο Κόντε μίλησε για την «μάχη» που θα δώσουν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στα εναπομείναντα παιχνίδια των playouts.

Ο Παναιτωλικός έκανε ακόμα ένα βήμα για την παραμονή του στη Stoiximan Super League, καθώς απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος.

Οι Ηπειρώτες πήραν το προβάδισμα με τον Πέδρο Κόντε στο 25ο λεπτό, όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ανέκαμψε στο δεύτερο μέρος και πήρε τον πολύτιμο βαθμό με τον Σέρχιο Ντίας στο 70’.

Πλέον οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου βλέπουν το «τρένο» της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία να απομακρύνεται. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός με το αποτέλεσμα αυτό νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, όχι όμως και σιγουριά, καθώς βρέθηκε στο +2 από την προτελευταία Κηφισιά και διατήρησε το +5 από τους Ηπειρώτες.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Πέδρο Κόντε μίλησε στη κάμερα της Nova για την «μάχη» που θα δώσουν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στα εναπομείναντα παιχνίδια των playouts.

Θυμίζουμε ότι μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, οι φίλοι της ομάδας αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ νωρίτερα στο ματς είχε σηκωθεί και πανό κατά της διοίκησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χρειαζόμασταν τη νίκη σήμερα. Σκόραρα αλλά δεν είχε σημασία.  Γιατί δεν κερδίσαμε. Θα παλέψουμε, όμως, μέχρι τέλους. Εγώ ήρθα να κερδίσω αλλά δεν πήραμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός επιθετικός.

Και συνέχισε: «Μαθηματικά είμαστε υποβιβασμένοι. Αλλά εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Μπορούμε να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια», πρόσθεσε.