Ο «ψηλότερος» αγώνας στην ιστορία λήγει 6-1 - Διεξήχθη στα 4.090 μέτρα! (vids)

Ο «ψηλότερος» αγώνας στην ιστορία λήγει 6-1 - Διεξήχθη στα 4.090 μέτρα! (vids)

Κώστας Τόπας 14:27 - 21.02.2024

Ο αγώνας μεταξύ της Always Ready και της Σπόρτινγκ Κρίσταλ για το Κόπα Λιμπερταδόρες παίχτηκε για πρώτη φορά σε γήπεδο που βρισκόταν στα 4.090 μέτρα!

H Always Ready έκανε το ντεμπούτο του στη δεύτερη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες 2024 με νίκη 6-1 επί της Σπόρτινγκ Κρίσταλ σε έναν ιδιαίτερο αγώνα, καθώς παίχτηκε για πρώτη φορά στα 4.090 μέτρα υψόμετρο, στο Δημοτικό Στάδιο στην πόλη Ελ Άλτο της Βολιβίας.

Οι παίκτες του Βολιβιανού προπονητή, Όσκαρ Βιλέγκας ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με γκολ του Βραζιλιάνου επιθετικού Γουέσλεϊ στο 13ο λεπτό, του Δομινικανού Ντόρντι Ρομέρο στο 48ο και 78ο, καθώς και των Βολιβιανών Ρόμπσον Μάτε και Έκτορ Κουελάρ και Μόσιες Πανιάγκα.

Εκτός από το υψόμετρο, η ομάδα του Περού υπέφερε από το έντονο κρύο και τη συνεχή πίεση από τον αντίπαλό της στο Δημοτικό Στάδιο El Alto, στη γειτονική Λα Παζ, το οποίο ανακαινίστηκε για αυτόν τον διεθνή αγώνα. Η ρεβάνς μεταξύ της ομάδας του Περού και της ομάδας της Βολιβίας θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 27 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Στάδιο της Λίμα.