Η κόρη του Μαραντόνα ζητάει δικαιοσύνη 1.000 ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της: «Αυτή η συμμορία των μαφιόζων θα πέσει»

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

i

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα/©Intime

Η κόρη του Μαραντόνα ζητάει δικαιοσύνη 1.000 ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της: «Αυτή η συμμορία των μαφιόζων θα πέσει»

11:36 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 25.08.2023

Με μήνυμά της η κόρη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Τζιανίνα ζήτησε ξανά δικαιοσύνη για τον θάνατο του πατέρα της.

Η Τζιανίνα Μαραντόνα, κόρη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ανήρτησε στα social media μια φωτογραφία με αφορμή τις χίλιες ημέρες από τον θάνατο του πατέρα της και πρώην Αργεντινού αστέρα. Μέσω μάλιστα ενός μηνύματος ζήτησε ξανά δικαιοσύνη και έδωσε μια υπόσχεση.

«Συνέχισε να μου στέλνεις σήματα που αγκαλιάζουν την ψυχή μου, που με κάνουν να σε νιώθω και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Σε ευχαριστώ που είσαι πατέρας μου. Κάθε μέρα που περνάει μου λείπεις λίγο περισσότερο. Ορκίζομαι ότι αυτή η συμμορία των μαφιόζων θα πέσει και όταν πέσουν θα μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά. Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά συνεχίζω να σου γράφω από εδώ, όλο μου στέλνω σημάδια που αγκαλιάζουν την ψυχή μου, με κάνουν να σε νιώθω και με σπρώχνουν να συνεχίσω», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο μήνυμα της Τζιανίνα Μαραντόνα,

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συμπλήρωσε χίλιες μέρες την περασμένη Τρίτη 22 Αυγούστου. Ο «Ντιεκίτο» έχασε τη ζωή του στις 25 Νοεμβρίου 2020, θύμα οξείας καρδιακής ανεπάρκειας.