Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης για διακίνηση κοκαΐνης ο Πρόμες

Κουίνσι Πρόμες

Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης για διακίνηση κοκαΐνης ο Πρόμες

Δημήτρης Χούπης 13:03 - 14.02.2024

Ένοχος κρίθηκε ο Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης από το δικαστήριο του Άμστερνταμ για διακίνηση ναρκωτικών.

Ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών κρίθηκε ο Κουίνσι Πρόμες. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ και νυν της Σπαρτάκ Μόσχας, καταδικάστηκε από το δικαστήριο του Άμστερνταμ σε έξι χρόνια φυλάκισης για διακίνηση κοκαΐνης. 

Όπως αναφέρει το ολλανδικό Μέσο NOS, ο 32χρονος δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δίκη, με αποτέλεσμα να μην καταθέσει για τα αδικήματα που του είχαν απαγγελθεί. Η Εισαγγελέας είχε προτείνει τη φυλάκιση του Ολλανδού για εννέα χρόνια χωρίς αναστολή. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόμες βρέθηκε να έχει πάνω του 1300 κιλά κοκαΐνης. Λέγεται ότι υπήρχαν δύο παρτίδες, με την πρώτη να έχει 650 κιλά και τη δεύτερη 713 κιλά. Η κατάσχεσή τους πραγματοποιήθηκε τον Γενάρη του 2020 στο λιμάνι της Αμβέρσας, με την αξία τους να φτάνει τα 75 εκατομμύρια ευρώ

Ο ίδιος ωστόσο έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, αλλά οι τηλεφωνικές συνομιλίες είχαν δείξει το αντίθετο. Κάπως έτσι τον περασμένο Ιούνιο η Εισαγγελέας αποφάσισε τη δίωξή του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολλανδός έχει καταδικαστεί και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συγγενή του. Συγκεκριμένα ο Πρόμες έχει κατηγορηθεί για επίθεση με μαχαίρι στον ξάδερφό του, κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού πάρτι, στο οποίο είχε δώσει το «παρών». 

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο με τη διαμάχη Μέσι-Βέγκχορστ - «Σε καταστρέψαμε χαμένε»!
WORLD CUP

08:35 - 31.12.2023

Νέο αποκαλυπτικό βίντεο με τη διαμάχη Μέσι-Βέγκχορστ - «Σε καταστρέψαμε χαμένε»!

Στη δημοσιότητα ήρθε νέο βίντεο από το φραστικό επεισόδιο που είχαν ο Λιονέλ Μέσι και ο Βάουτ Βέγχκορστ μετά τον δραματικό προημιτελικό στο Μουντιάλ του Κατάρ Αργεντινή – Ολλανδία.

Ο ξάδερφός του είχε τραυματιστεί σοβαρά, με αποτέλεσμα η Εισαγγελία να ζητήσει τη φυλάκισή του για δύο έτη.  Ωστόσο ο δικαστής πήρε την απόφαση να ορίσει την ποινή σε 18 μήνες.