Ο Κουίνσι Πρόμες εμπλέκεται σε νέο ρωσικό σκάνδαλο ναρκωτικών

Κουίνσι Πρόμες

Ο Κουίνσι Πρόμες εμπλέκεται σε νέο ρωσικό σκάνδαλο ναρκωτικών

Κώστας Τόπας 11:40 - 26.09.2023

Ο Ολλανδός επιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας Κουίνσι Πρόμες φέρεται να προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικούς για να απελευθερώσει φίλους που συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών στη Ρωσία.

Η ζωή του Κουίνσι Πρόμες είναι γεμάτη σκάνδαλα. Διωκόμενος για διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα του, ο επιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας καταδικάστηκε επίσης αυτό το καλοκαίρι σε 18 μήνες φυλάκιση, επειδή μαχαίρωσε τον ξάδερφό του στο γόνατο, στην Ολλανδία. Υπό την ίδια αιγίδα ξεκίνησε και η επιστροφή του 31χρονου στο ποδόσφαιρο, καθώς ξέσπασε νέο σκάνδαλο, αυτή τη φορά στη Ρωσία.

Το περιστατικό συνέβη ένα χρόνο νωρίτερα, σε αστυνομικό τμήμα. Ενα βίντεο, από το ρωσικό Μέσο «Mash» ισχυρίζεται ότι ο εξτρέμ που ανδρώθηκε στον Άγιαξ είχε προσπαθήσει να δωροδοκήσει Ρώσους αστυνομικούς προκειμένου να απελευθερώσει τους φίλους του, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για κατανάλωση ναρκωτικών. Η κατοχή ναρκωτικών τιμωρείται αυστηρά στη Ρωσία και τιμωρείται με βαριά ποινή φυλάκισης.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, ο Κουίνσι Πρόμες μιλάει με τις αστυνομικές Αρχές μεταξύ ρωσικών και αγγλικών. Οπως φαίνεται ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος και φαίνεται πως χάνει την υπομονή του με τους αστυνομικούς που τον αντιμετωπίζουν. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο, οι φίλοι του Πρόμες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο μετά το περιστατικό, αλλά ο ιστότοπος υπογραμμίζει επίσης ότι ο παίκτης μπορεί να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις για απόπειρα διαφθοράς