Κουλιεράκης: «Θα μου μείνει αξέχαστο - Να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια του Μαρτίου»

Κουλιεράκης

i

© Intime

Κουλιεράκης: «Θα μου μείνει αξέχαστο - Να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια του Μαρτίου»

Μετά την ήττα από την Ολλανδία, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στάθηκε στο γεγονός ότι πήρε φανέλα βασικού και πως αυτή η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη.

Σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε ως «τελικός» στην κατάμεστη Opap Arena, η Ελλάδα γνώρισε την ήττα από την Ολλανδία, με το εύστοχο πέναλτι του Φαν Ντάικ να κρίνει την αναμέτρηση. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ το πάλεψαν μέχρι το τέλος ωστόσο δεν βρήκαν το γκολ που έψαχναν.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ο οποίος πήρε φανέλα βασικού τόνισε πως η συγκεκριμένη εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Ήταν τιμή μου που βρέθηκα στο αρχικό σχήμα, σίγουρα θα μου μείνει αυτή η στιγμή στη μνήμη μου. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, χάσαμε το ματς από ένα πέναλτι.

Δεν είχαν κλασσικές ευκαιρίες οι αντίπαλοι, αλλά και εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις δικές μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το πάθος που βγάλαμε.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον διαιτητή, πήγε τρεις φορές στο VAR, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρά να το δεχθούμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτά τα παιχνίδια, έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια του Μαρτίου».

Πογέτ: «Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Κωνσταντέλια»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γκουστάβο Πογέτ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τη μη χρησιμοποίηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, τονίζοντας ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί τον, ενώ τον χαρακτήρισε και ως το μέλλον της Ελλάδας.

«Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον ''Ντέλια''. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τον Κωνσταντέλια. Είναι το μέλλον της Ελλάδας. Ξέρει τη θέση του. Δεν νικάμε ή χάνουμε εξαιτίας του ''Ντέλια''. Είναι θέμα χρόνου. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είμαι χαρούμενος με αυτόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προπονήσεις του. Σε ένα φυσιολογικό παιχνίδι και σε ένα άλλο παιχνίδι ίσως να έπαιζε», ανέφερε χαρακτηριστικά.