Κούμαν: «Η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα για να μας νικήσει - Μάλλον θα παίξει ο Βέγκχορστ»
i

© Intime

Κούμαν: «Η Ελλάδα θα κάνει τα πάντα για να μας νικήσει - Μάλλον θα παίξει ο Βέγκχορστ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:37 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 15.10.2023

Στη δυναμική της Ελλάδας στάθηκε ο Ρόναλντο Κούμαν, μιλώντας για τον «τελικό» που δίνει με την Ολλανδία το βράδυ της Δευτέρας (16/10). Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Βέγκχορστ.

Η Ελλάδα υποδέχεται στην έδρα της την Ολλανδία, σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για τη «γαλανόλευκη». Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ψάχνει τη νίκη, με φόντο την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro, με τους «οράνιε».

Σε αυτή τη «μάχη» φαίνεται πως θα βρουν απέναντί τους τον Βουτ Βέγκχορστ, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν πιθανότατα θα παίξει στον αγώνα της Δευτέρας. Ο ίδιος δεν συμμετείχε στην προηγούμενη προπόνηση των «οράνιε» και η παρουσία του στην αναμέτρηση με την Εθνική ήταν αμφίβολη. Παράλληλα, ο τεχνικός χαρακτήρισε δυνατό αντίπαλο την Ελλάδα, τονίζοντας πως η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούμαν:

Για τον Βέγκχορστ: «Μόλις προπονήθηκε. O ίδιος δεν μου παραπονέθηκε για τίποτα επομένως πιστεύω πως πιθανότατα θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Ελλάδα. Θα το δούμε αύριο αν θα παίξει στο ματς». 

Για τον τερματοφύλακα στο αυριανό ματς: «Ήμουν πολύ ικανοποιημένος μαζί του (σ.σ με τον Μπαρτ Βερμπρούγκεν). Νόμιζα ότι δεν έφταιγε κανένα από τα δύο γκολ που δεχθήκαμε από τη Γαλλία. Έκανε και αυτοκριτική. Πιστεύω ότι τα πήγε κάτι παραπάνω από καλά σε ένα ντεμπούτο, στην ηλικία του και δεδομένης της κατάστασης και της δύναμης του αντιπάλου.».

Πογέτ: «Tέτοια ματς πρέπει να πάρουμε για να πάμε στο Euro - Εύχομαι να φτάσει η στιγμή που στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα γίνουμε ένα»
EURO

18:13 - 15.10.2023

Πογέτ: «Tέτοια ματς πρέπει να πάρουμε για να πάμε στο Euro - Εύχομαι να φτάσει η στιγμή που στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα γίνουμε ένα»

Στη σημαντικότητα του αγώνα με την Ολλανδία στάθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου πριν από το ματς της Εθνικής Ελλάδας.

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Πρέπει να είμαστε έξυπνοι ως ομάδα, γιατί η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει τα πάντα για να πετύχει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Ως ομάδα, επίσης, πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να διατηρήσουμε την κατοχή της μπάλας. Αυτό θα είναι σημαντικό αύριο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς, γιατί τότε θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα»