Ο Λαμπρόπουλος «τρολάρει» τη Βουλγαράκη για τον Κουρμπέλη: «Θα πας κι εσύ Τουρκία;»

Ο Λαμπρόπουλος «τρολάρει» τη Βουλγαράκη για τον Κουρμπέλη: «Θα πας κι εσύ Τουρκία;»

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:50 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 01.06.2023

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη, την «τρόλαρε» λόγω του Δημήτρη Κουρμπέλη και της επικείμενης μεταγραφής του στην Τραμπζονσπόρ, μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό.

Μετά από 6.5 χρόνια ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Κουρμπέλης χώρισαν τους δρόμους τους, κάτι που έκανε γνωστό η «πράσινη» ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωσή της. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Τετάρτη το μεσημέρι (31/5) με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον αρχηγό της ομάδας και τον ευχαρίστησε για την πολυετή προσφορά του.

Όπως σας γράψαμε, ο βασικός λόγος που ο Κουρμπέλης αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, αφορούσε τη διάρκεια του συμβολαίου. Ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μέσος είχε ζητήσει τριετές συμβόλαιο, όμως η ΠΑΕ επέμεινε στο διετές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο «Κούρμπε» θα πετάξει σύντομα για Τουρκία και πιθανότατα εντός της εβδομάδας, προκειμένου να υπογράψει με την Τραμπζονσπόρ. Εκεί όπου θα σμίξει ξανά με τον Τάσο Μπακασέτα και να αγωνιστεί και στο πλευρό του Μανώλη Σιώπη.

Λόγω λοιπόν της επικείμενης μεταγραφής του 29χρονου αμυντικού μέσου στην ομάδα της Τραπεζούντας ο Φάνης Λαμπρόπουλος το πρωί της Πέμπτης (1/6) στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη, «τρόλαρε» τη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό. 

Ενώ μιλούσαν για μπάσκετ και το ακριβότερο εισιτήριο που έχει πουληθεί στο NBA, ο Φάνης Λαμπρόπουλος της είπε να ασχοληθούν καλύτερα με το ποδόσφαιρο. Εκείνη του απάντησε «Καλύτερα όχι», αλλά ο Φάνης συνέχισε. Άρχισε μάλιστα να ... σιγοτραγουδά «γύρισε καρδιά μου»...

Άρχισε να παίζει ο ύμνος του Παναθηναϊκού. Η Ελένη Βουλγαράκη ανέφερε ότι: «Αν κάθε φορά που με ρωτούσαν γι αυτό (τον Κουρμπέλη) έπαιρνα ένα ευρώ θα είχα πάρει αυτοκίνητο». Ο Λαμπρόπουλος τότε της είπε: «Τι έχεις να πεις στον Ερντογάν για τις εκλογές;» και εκείνη απάντησε «Καλή επιτυχία». «Τι σημαίνει αυτό;» την ρώτησε με εκείνη να κάνει ξεκάθαρο πως αναφέρεται μόνο στον Ερντογάν! Ο Λαμπρόπουλος επέμενε ρωτώντας «Έλα πες στα ίσα θα πας στην Τουρκία;». Η Βουλγαράκη τότε απάντησε πως αυτό δεν γίνεται γιατί έχει δύο συμβόλαια στην Ελλάδα