Το ανατριχιαστικό βίντεο του Παναθηναϊκού για τον Κουρμπέλη, 6,5 χρόνια σε 6,5 λεπτά - «Ο δικός μας Δημήτρης»

Ο Κουρμπέλης με τον Ιωαννίδη και το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

i

©intime

Το ανατριχιαστικό βίντεο του Παναθηναϊκού για τον Κουρμπέλη, 6,5 χρόνια σε 6,5 λεπτά - «Ο δικός μας Δημήτρης»

Γιώργος Σακελλαρίου 18:30 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 31.05.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είπε με έναν ξεχωριστό τρόπο αντίο στον Δημήτρη Κουρμπέλη. Το αποχαιρεστήριο βίντεο για τον διεθνή αρχηγό.

Μπορούν να χωρέσουν 6,5 χρόνια σε 6,5 λεπτά; Ασφαλώς και όχι και ειδικά όταν πρόκειται για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Παναθηναϊκός είπε αντίο στον αρχηγό του. Το «τριφύλλι» αποχαιρέτησε έναν παίκτη, ο οποίος για 6,5 χρόνια κατέθεσε τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Πορεύτηκε μαζί του σε δύσκολες εποχές, όπου οι παίκτες έκαναν απεργία για τα οφειλόμενα. Αρνήθηκε σπουδαίες προτάσεις από ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού. Πέρασε αρκετό διάστημα εκτός λόγω τραυματισμού.

Αλλά πάντα επέστρεφε, πάντα δήλωνε παρών και ηγέτης για τον σύλλογο. Δέθηκε όσο κανείς άλλος με τον Παναθηναϊκό τα τελευταία 6,5 χρόνια. Ήταν παρών και στον μοναδικό τίτλο που κατέκτησε με το «τριφύλλι», το Κύπελλο της περασμένης σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεδομένα ο ίδιος, όπως και όλοι στον σύλλογο, πικράθηκε για την απώλεια του πρωταθλήματος.

Έτσι, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με την αποχώρησή του, θα ήταν το ιδανικό φινάλε. Ενδεχομένως και να μην αποχωρούσε αν ερχόταν το πρωτάθλημα. Αλλά στο ποδόσφαιρο τα σχέδια συχνά ανατρέπονται. Σε κάθε περίπτωση, το να συζητήσεις για τον Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό κι όσα έζησε, χρειάζονται μέρες. Είναι πάρα πολλά, αλλά η ΠΑΕ προσπάθησε να χωρέσει αυτά τα 6,5 χρόνια σε ένα συγκλονιστικό βίντεο 6,5 λεπτών. Από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Με χαρές και πίκρες. Ένα κεφάλαιο έκλεισε, μέχρι ενδεχομένως ν’ ανοίξει ξανά στο μέλλον... «Ο δικός μας Δημήτρης. Μία φορά πράσινος, για πάντα πράσινος», ανέφερε ο Παναθηναϊκός για τον αρχηγό του στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Ο πιστός στρατιώτης Κουρμπέλης έφτασε από το ναδίρ στο ζενίθ και απογειώθηκε (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:17 - 31.05.2023

Ο πιστός στρατιώτης Κουρμπέλης έφτασε από το ναδίρ στο ζενίθ και απογειώθηκε (vids)

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπηρέτησε για επτά χρόνια τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έζησε λύπες, χαρές και χάραξε σπουδαία πορεία για να ανοίξει, όπως όλα δείχνουν, για πρώτη φορά τα «φτερά» του και να μετακομίσει στο εξωτερικό για λογαριασμό της Τράμπζονσπορ. Εκεί όπου θα σμίξει ξανά με τον φίλο και παλιό του συμπαίκτη Τάσο Μπακασέτα αλλά και τον Μανώλη Σιώπη.

Εμείς να θυμίσουμε και την ανακοίνωση για το αντίο:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της μετά από 6,5 χρόνια με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Δημήτρης αποκτήθηκε το Δεκέμβριο του 2016 από τον Αστέρα Τρίπολης και έγινε αμέσως βασικό στέλεχος του Παναθηναϊκού, όντας ένας από τους αρχηγούς του μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2020, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, που τον κράτησε εκτός δράσης για 14 μήνες. Επανήλθε τον Φεβρουάριο του 2022 και συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι και το τέλος της φετινής περιόδου.

Συνολικά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε τις 174 συμμετοχές (οι 149 στο πρωτάθλημα), πέτυχε 8 γκολ, πανηγύρισε το Κύπελλο του 2022 και χρίστηκε διεθνής, έχοντας παίξει 30 φορές με την Εθνική ομάδα.

Τον ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του».