O Κουρμπέλης με φανέλα της Τράμπζονσπορ

Ο Κουρμπέλης με φανέλα της Τραμπζονσπόρ

i

© Dik Futbol

O Κουρμπέλης με φανέλα της Τράμπζονσπορ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:40 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:41 - 31.05.2023

Δημοσίευμα στην Τουρκία... φόρεσε τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ στον Δημήτρη Κουρμπέλη, υποστηρίζοντας πως ο Έλληνας μέσος έφτασε σε συμφωνία με την ομάδα των Σιώπη - Μπακασέτα.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μετά από 6,5 χρόνια, αφού ο παίκτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του πρόσφερε ο σύλλογος. Ο ίδιος φαίνεται πάντως να βρήκε σχεδόν άμεσα τη νέα του ομάδα, αφού, σύμφωνα με τους Τούρκους, συμφώνησε με την Τραμπζονσπόρ.

«Την πρώτη της μεταγραφή έκανε η Τραμπζονσπόρ, μία από τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας. Οι Μπορντό-Μπλε έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Δημήτριο Κουρμπέλη που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Ο Κουρμπέλης, φίλος του Μπακασέτα και του Σιώπη από την Εθνική Ελλάδας, ξεχωρίζει για τα αμυντικά του χαρακτηριστικά στη μεσαία γραμμή. Ο

 Κουρμπέλης με ύψος 1,81 μέτρα, έλαβε μέρος σε 36 επίσημους αγώνες τη φετινή σεζόν, με 1 γκολ και 2 ασίστ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός καθώς και στην μεσαία γραμμή», ανέφερε το δημοσίευμα της «Dik Futbol».

Μάλιστα, στο Μέσο φαίνεται να πήγαν... ένα βήμα παραπέρα και παρουσίασαν τον πρώην ποδοσφαιριστή των «πράσινων» με την εμφάνιση της ομάδας. Αν τελικά υπήρξε συμφωνία η όχι θα φανεί στην πορεία, το μόνο σίγουρο είναι πως ο 29χρονος είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του.