Τα τυπικά για ΑΕΚ Λάρνακας και Φακούντο Σάντσες

Ο Φακούντο Σάντσες.

i

©intime

Τα τυπικά για ΑΕΚ Λάρνακας και Φακούντο Σάντσες

Γιώργος Σακελλαρίου 19:36 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 31.05.2023

Ο Αργεντινός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού Φακούντο Σάντσες έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ Λάρνακας του Τσάβι Ρόκα.

Ο Φακούντο Σάντσες ήταν δεδομένο ότι θ’ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Ο 33χρονος Αργεντινός δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο έως τέλος Ιουνίου κι από το «τριφύλλι» δεν έγινε κάποια κίνηση για την παραμονή του. Ο Σάντσες, λοιπόν, εδώ και καιρό ήταν σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας στην καριέρα του και δεν άργησε να τη βρει.

Ο Τσάβι Ρόκα, ο Ισπανός πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Ρόκα είναι αυτός που είχε φέρει στην Ελλάδα τον Σάντσες το καλοκαίρι του 2020. Ο Αργεντινός υπέγραψε για δύο σεζόν και την περασμένη περίοδο ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο.

Στα τρία χρόνια που έμεινε στον Παναθηναϊκό μέτρησε 65 αγώνες, 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ήταν επαγγελματίας, είχε καλά ματς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να καθιερωθεί ως ένα εξαιρετικό δεξί μπακ.

Ο Ρόκα, λοιπόν, παίρνει ξανά τον Σάντσες, αυτή τη φορά στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Αργεντινός, όπως αναφέρεται και στα ΜΜΕ στο μαρτυρικό νησί, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ κι έχουν απομείνει τα ιατρικά τεστ για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί εδώ και καιρό. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σάντσες είχε 17 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο πιστός στρατιώτης Κουρμπέλης έφτασε από το ναδίρ στο ζενίθ και απογειώθηκε (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:17 - 31.05.2023

Ο πιστός στρατιώτης Κουρμπέλης έφτασε από το ναδίρ στο ζενίθ και απογειώθηκε (vids)

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπηρέτησε για επτά χρόνια τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο έζησε λύπες, χαρές και χάραξε σπουδαία πορεία για να ανοίξει, όπως όλα δείχνουν, για πρώτη φορά τα «φτερά» του και να μετακομίσει στο εξωτερικό για λογαριασμό της Τράμπζονσπορ. Εκεί όπου θα σμίξει ξανά με τον φίλο και παλιό του συμπαίκτη Τάσο Μπακασέτα αλλά και τον Μανώλη Σιώπη.

Ο Παναθηναϊκός σε κάθε περίπτωση προχωράει τις αλλαγές, ενώ νωρίτερα στην ημέρα, όπως είναι γνωστό, ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο Σάντσες, παράλληλα, είναι 33 ετών και ένας από τους στόχους της ομάδας είναι να φέρει ποιοτικούς παίκτες σε πιο μικρή ηλικία, οι οποίοι θα έχουν και μεταπωλητική αξία.

Η απόκτηση δεξιού μπακ, επίσης, ήταν επιβεβλημένη και είναι από τις θέσεις που θα δώσει προτεραιότητα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε συνεννόηση με τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Φυσικά αυτό που καίει περισσότερο είναι να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός στη μεσαία γραμμή. Ακόμα κι αν έμενε ο Κουρμπέλης είχε ανάγκη παίκτη στη συγκεριμένη γραμμή.