«Ο Κουρμπέλης τα βρήκε με την Καραγκιουμρούκ και την Δευτέρα πάει για υπογραφές»

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

i

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

«Ο Κουρμπέλης τα βρήκε με την Καραγκιουμρούκ και την Δευτέρα πάει για υπογραφές»

Κώστας Τόπας 13:45 - 07.01.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος, ο Δημήτρης Κουρμπέλης τα βρήκε σε όλα με την Καραγκιουμρούκ και την Δευτέρα (08/01) θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη. Αυτή τη φορά έγκυρος Τούρκος ρεπόρτερ δίνει νέες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση του 30χρονου Έλληνα διεθνή χαφ, ο οποίος όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στα πλάνα του Αμπντουλάχ Αβτζί.

Συγκεκριμένα, ο έγκυρος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, με δημοσίευσή του στο Twitter, αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Καραγκιουμρούκ και του Δημήτρη Κουρμπέλη και πως ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, αναμένεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα (08/01) προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι τουρκικά δημοσιεύματα έκανα λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κουρμπέλη, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ετοιμάσει και πρόταση, χωρίς ωστόσο η υπόθεση να προχωράει.

🔴Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Άρης - ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!