«Τρεις τουρκικές ομάδες "παραμονεύουν" για Κουρμπέλη, η Κόνιασπορ το φαβορί για την απόκτηση του»

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©Intime

«Τρεις τουρκικές ομάδες "παραμονεύουν" για Κουρμπέλη, η Κόνιασπορ το φαβορί για την απόκτηση του»

Κώστας Τόπας 10:47 - 06.01.2024

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία βρίσκεται στο στόχαστρο των Κόνιασπορ, Καραγκιουμριούκ και Πεντικσπόρ με την πρώτη να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Συνεχίζεται η διαδικασία αποχώρησης παικτών της Τράμπζονσπορ που δεν υπολογίζονται στα βασικά σχέδια του Αμπντουλάχ Αβτζί. Δημοσίευμα της «Fotomac» ασχολείται με το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μία θέση στα πλάνα του 60χρονου προπονητή.

Το όνομα του 30χρονου Έλληνα διεθνή μέσου ακούστηκε το τελευταίο διάστημα και στη χώρα μας, για ενδεχόμενη επιστροφή. Ωστόσο, η «Fotomac» υποστηρίζει ότι οι Κόνιασπορ, Καραγκιουμριούκ και Πεντικσπόρ είναι οι τρεις ομάδες της Τουρκίας που ενδιαφέρονται έντονα για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η ισχυρότερη υποψήφια, για την ώρα, είναι η Κόνιασπορ. Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι εντός των επόμενων ωρών αναμένονται εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι η Τράμπζονσπορ πλήρωσε 550 χιλιάδες ευρώ στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει τον Κουρμπέλη, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2025 με ετήσιες απολαβές 1 εκατομμύριο ευρώ.