Κουρμπέλης και Φούντας στην πόρτα της εξόδου από την Τράμπζονσπορ

Ταξιάρχης Φούντας & Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©Intime

Κουρμπέλης και Φούντας στην πόρτα της εξόδου από την Τράμπζονσπορ

Κώστας Τόπας 10:19 - 03.01.2024

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Τουρκία, οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Ταξιάρχης Φούντας αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την Τράμπζονσπορ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία γύρω από το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη και του Ταξιάρχη Φούντα στην Τράμπζονσπορ. Αυτή τη φορά η «milliyet» αναφέρει ότι η ομάδα της Τραπεζούντας σχεδιάζει να ενισχύσει τους τομείς της άμυνας, της μεσαίας γραμμής και των επιθετικών κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που θα ξεκινήσει στη γειτονική χώρα στις 11 Ιανουαρίου.

Οπως αναφέρεται μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο της Τράμπζονσπορ θα δώσει προτεραιότητα σε πιθανές προσφορές στους παίκτες της ομάδας. Η διοίκηση που θα αξιολογήσει τις προσφορές για ονόματα όπως αυτά των Φούντα και Κουρμπέλη αλλά και των Μπένκοβιτς, Φερνάντες, Λάρσεν, Μπάρντι και Ουμούτ Μπόζοκ. Κι έπειτα θα προχωρήσει σε ενίσχυση.

Οι δύο διεθνείς Έλληνες παίκτες αποκτήθηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα, με τους ανθρώπους της Τράμπζονσπορ να μην λένε όχι» σε ενδεχόμενη αποχώρηση τους τις επόμενες εβδομάδες.

Οπως τονίζεται από το εν λόγω δημοσίευμα, η ομάδα της Μαύρης Θάλασσας, που σχεδιάζει να ενισχύσει την ομάδα της με μεταγραφές τον Γενάρη, θα πραγματοποιήσει εκτενείς μεταγραφικές μελέτες στο τέλος της σεζόν. Με στόχο την περαιτέρω αύξηση της ποιότητας της ομάδας, η Τράμπζονσπορ θα δώσει μεγάλη προσοχή στο να κάνει μεταγραφές βάσει αναγκών.