Η Κραϊόβα έχει καταθέσει πρόταση στον Κούρτιτς

Γιάσμιν Κούρτιτς

i

© Intime

Η Κραϊόβα έχει καταθέσει πρόταση στον Κούρτιτς

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η Κραϊόβα είναι από τις ομάδες που έχουν εξετάσει την περίπτωσή του.

Δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Γιάσμιν Κούρτιτς παραμένει ελεύθερος κι αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών από τη Ρουμανία, η Κραϊόβα έχει εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του Σλοβένου μέσου, ενώ μάλιστα όπως σημειώνεται και σε ένα από τα ρεπορτάζ, ο σύλλογος έχει καταθέσει πρόταση ύψους 400 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο.

Όπως διαπιστώνεται, τα οικονομικά δεδομένα στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας είναι χαμηλά και συγκριτικά με το αρκετά υψηλό κασέ του Κούρτιτς, η υπόθεση δείχνει να μην τελειώνει εδώ.

Να θυμίσουμε, ο Γιάσμιν Κούρτιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και MVP για τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του σεζόν με τα «ασπρόμαυρα» ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τον περασμένο Μάιο, ο Σλοβένος άνοιξε τον χορό των αποχωρήσεων, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να υπογραμμίζει μέσω ανακοίνωσης πως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα ανανεωθεί.

Ασφαλώς οι δύο πλευρές περίμεναν έναν διαφορετικό τέλος, αλλά από τη στιγμή που ο σύλλογος δεν έμπαινε στη διαδικασία ανανέωσης, όπως επιθυμούσε από το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης, τα πράγματα πήραν μία περίεργη τροπή. Η πρώτη σεζόν του διεθνούς Σλοβένου χαφ ήταν εντυπωσιακή με 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά, με τον ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς σε δύο χρόνια κατέγραψε 63 συμμετοχές, 21 γκολ και 4 ασίστ. 

Την περασμένη σεζόν μέτρησε μόλις 12 αγώνες, με 3 γκολ και μία ασίστ. Τελευταία του συμμετοχή, μάλιστα, ήταν το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 30/10/22. Στους υπόλοιπους 6,5 και πλέον μήνες μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου ήταν ανενεργός.

Ο Σλοβένος, λοιπόν, με ένα μήνυμά του στο instagram είπε αντίο στον ΠΑΟΚ: «Το αντίο είναι πάντα δύσκολο. Ειδικά από την πόλη της Θεσσαλονίκης κι έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που αποδέχτηκαν εμένα και την οικογένειά μου σαν μέλη της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου από την πρώτη ημέρα. Η Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποί της θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ!». Ο ίδιος, παράλληλα σε ένα στόρι του ανέφερε: «Ο ελεύθερος σκοπευτής είναι εκτός».