«Τρελάθηκαν» οι οπαδοί της Μπεϊτάρ μετά την ισοπαλία στην Τούμπα - «Εξαφάνισαν» 20.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς

ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ

i

ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ/ ©Intime

«Τρελάθηκαν» οι οπαδοί της Μπεϊτάρ μετά την ισοπαλία στην Τούμπα - «Εξαφάνισαν» 20.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς

Sportal newsroom 10:00 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 28.07.2023

Ο ΠΑΟΚ και η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στην Τούμπα στο πρώτο μεταξύ του ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι οπαδοί της ισραηλινής ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα αγόρασαν 20.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27/7) την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (0-0) και η πρόκριση στον επόμενο γύρο της τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα κριθεί την προσεχή Πέμπτη (3/8, 20:30) στο Ισραήλ. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε πέναλτι με τον Σβαμπ, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έκανε τη ζωή του κάπως πιο δύσκολη αναφορικά με τη ρεβάνς. 

Το έργο της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς θα συναντήσουν μία πολύ «καυτή» έδρα. Οι οπαδοί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μετά το «χ» στην Τούμπα «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια της ρεβάνς. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί αγόρασαν 20.000 εισιτήρια. 

Η διοίκηση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, μάλιστα περιμένει πόσα εισιτήρια θα πάρει ο ΠΑΟΚ για τις ανάγκες των φιλάθλων του, προκειμένου να διαθέσει ακόμη περισσότερα εισιτήρια στους οπαδούς της. 

To Teddy Stadium χωράει 31.733 φιλάθλους και ο «Δικέφαλος του Βορρά» βάσει του κανονισμού της UEFA, δικαιούται το 5% των εισιτηρίων που θα εκδοθούν για τον αγώνα.