Ο Καγκάβα στον ΠΑΟΚ δεν «ακούμπησε», αλλά έβαλε γκολάρα στην Παρί Σεν Ζερμέν! (vid)

Ο Καγκάβα.

i

©intime

Ο Καγκάβα στον ΠΑΟΚ δεν «ακούμπησε», αλλά έβαλε γκολάρα στην Παρί Σεν Ζερμέν! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 16:41 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 28.07.2023

Ο 34χρονος Ιάπωνας πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έβαλε γκολάρα στη φιλική νίκη της Οσάκα επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σίντζι Καγκάβα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απογοήτευσε.

Ο 34χρονος πλέον Ιάπωνας μεσοεπιθετικός ήρθε στην Τούμπα τον Γενάρη του 2021. Είχε ορισμένους τραυματισμούς, δεν προσαρμόστηκε γενικά κι αποχώρησε ακριβώς έναν χρόνο αργότερα, τον Γενάρη του 2022, έχοντας μόλις 12 συμμετοχές και μία ασίστ. Δεν βρήκε δίχτυα και στα περισσότερα ματς ήταν αλλαγή. Συνολικά, ο Καγκάβα στον ΠΑΟΚ έπαιξε 401 λεπτά.

Μετά τον ΠΑΟΚ, ο Καγκάβα πήγε στην Ολλανδία για τη Σιντ Τρούιντεν και είχε 18 ματς, δύο γκολ και μία ασίστ. Ο Καγκάβα έφυγε από την Ολλανδία τον περασμένο Γενάρη και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Επέστρεψε στην πατρίδα του για την Τσερέζο Οσάκα και νωρίς το απόγευμα αντιμετώπισε την Παρί Σεν Ζερμέν σε φιλικό αγώνα (βράδυ ώρα Ιαπωνίας).

Η πάμπλουτη γαλλική ομάδα, που δεν είχε φυσικά τον Εμπαπέ, ενώ δεν έπαιξε ο Νεϊμάρ, βρίσκεται στην Ιαπωνία για προετοιμασία και στο στάδιο Γιανμάρ στη Ναγκάι, έπαιξε με την Οσάκα. Η Παρί προηγήθηκε στο 17' με τον Εκιτικέ, αλλά στο 22' ισοφάρισε ο Κρου. Στο 49' έγινε το 2-1 από τον Βιτίνια, αλλά και πάλι η Οσάκα ισοφάρισε στο 67' με τον Κιτάνα.

Οι Ιάπωνες πήραν τη νίκη με 3-2 στο 79'. Η μπάλα από κλέψιμο (υπάρχει πάντως καθαρό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης), έφτασε στον Καγκάβα κι αυτός στο όριο της μεγάλης περιοχής έπιασε ένα τρομερό δεξί φαλτσαριστό σουτ κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Ντοναρούμα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ. 

Δείτε τη γκολάρα του Καγκάβα: