Κουρτουά για το επεισόδιο στην εθνική Βελγίου: «Ένιωθα ότι δεν με υπολογίζουν»

Τιμπό Κουρτουά

i

© Photo by ANP via Getty Images

Κουρτουά για το επεισόδιο στην εθνική Βελγίου: «Ένιωθα ότι δεν με υπολογίζουν»

Πάνος Κορομηλάς 14:29 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 07.01.2024

Ο Τιμπό Κουρτουά, σχολίασε τη διαμάχη που είχε ξεσπάσει για το περιβραχιόνιο στην εθνική Βελγίου το περασμένο καλοκαίρι, τονίζοντας την πραγματική αιτία της ενόχλησής του.

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κορτουά, παραμένει στα «πιτς» μετά τη ρήξη προσθίου χιαστού που υπέστη τον Οκτώβριο και αναμένεται να απουσιάσει για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Όπως δήλωσε πρόσφατα, δε θα αγωνιστεί ούτε με την εθνική ομάδα του Βελγίου στο Euro 2024, καθώς δε θα είναι έτοιμος για ένα τόσο σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός. Υπενθυμίζεται πως το Βέλγιο έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη διοργάνωση που θα λάβει χώρα στα γήπεδα της Γερμανίας από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου. 

Μιλώντας στην εκπομπή VRT 1, ο κίπερ των «μερέγχες» σχολίασε την ένταση που είχε δημιουργηθεί στην εθνική του ομάδα μετά την αναμέτρηση του Βελγίου με την Αυστρία, το περασμένο καλοκαίρι. 

Ο ίδιος είχε ενοχληθεί που δεν πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο συγκεκριμένο ματς και ως συνέπεια δεν ακολούθησε την αποστολή της εθνικής του ομάδας στον επόμενο αγώνα απέναντι στην Εσθονία:

Ο Θεμπάγιος «μανούριασε» με τον Γκιουλέρ για ένα φάουλ κι εξόργισε τους Τούρκους: «Θα σε φάμε» (vids)
LA LIGA

10:28 - 07.01.2024

Ο Θεμπάγιος «μανούριασε» με τον Γκιουλέρ για ένα φάουλ κι εξόργισε τους Τούρκους: «Θα σε φάμε» (vids)

Ο Άρντα Γκιουλέρ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ρεάλ κόντρα στην Αραντίνα για το Copa Del Rey, είχε μια αψιμαχία με τον Ντάνι Θεμπάγιος για ένα φάουλ.

«Όλοι έχουν άποψη για αυτό το θέμα και αυτό είναι φυσιολογικό. Αλλά νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι δεν κατάλαβαν για ποιο πράγμα μιλούσα. Δεν είχε να κάνει τόσο με το ποιος θα είναι αρχηγός» δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Εκείνο το διάστημα υπήρξε ελάχιστη ή καθόλου συζήτηση μαζί μου. Ένιωθα ότι δεν με υπολογίζουν. Ίσως πήρα μία απόφαση πολύ γρήγορα, αλλά είμαι απλώς ένας άνθρωπος με συναισθήματα, δεν είμαι ρομπότ».