Ο Κουρτουά υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση

Κουρτουά

i

© Intime

Ο Κουρτουά υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση

Ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου.

Η ατυχία χτύπησε ξανά... την πόρτα στον Τιμπό Κουρτουά!

Στη χθεσινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης (19/3), ο Βέλγος τερματοφύλακας αποχώρησε μα δάκρυα στα μάτια με αποτέλεσμα να σημάνουν κατευθείαν όλοι οι συναγερμοί στις τάξεις της «Βασίλισσας» λόγω του φόβου για νέο σοβαρό τραυματισμό.

Κι όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, η ανησυχία επιβεβαιώθηκε καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη του εσωτερικού μηνίσκου του δεξιού γόνατος.

Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πλήγμα για τον 31χρονο γκολκίπερ, καθώς τις τελευταίες μέρες άρχισε να σκέφτεται την επιστροφή του στη δράση μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν. Μάλιστα και ο ίδιος ο Κάρλο Αντσελότι είχε επιβεβαιώσει πως ήταν έτοιμος να επιστρέψει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Αλλά στάθηκε ξανά άτυχος...

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (20/3), ο πολύπειρος γκολκίπερ υποβλήθηκε με επιτυχία σε νέα χειρουργική επέμβαση. «Ο ποδοσφαιριστής μας Τιμπό Κουρτουά υποβλήθηκε σήμερα με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση για ρήξη στον εσωτερικό μηνίσκο του δεξιού γόνατος, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε η Ρεάλ Μαδρίτης στην επίσημη ενημέρωσή της.

Ο Κουρτουά θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποθεραπείας του τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να είναι έτοιμος τους επόμενους μήνες με σκοπό να λάβει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία των Μαδριλένων.

Το πρώτο μήνυμα του Κουρτουά μετά τον νέο τραυματισμό

Λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του, ο Κουρτουά έκανε μία ανάρτησή στα social media, μέσω της οποίας κάνει λόγο πως δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει, ενώ υπόσχεται πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

«Είμαι στεναχωρημένος από αυτήν την άσχημη είδηση του τραυματισμού αλλά είναι απλά ένα μικρό πισωγύρισμα. Θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ. Αισθάνομαι τη στήριξή σας», έγραψε ο Κουρτουά.

Μάλιστα, ο Βέλγος έγινε αποδέκτης πολλών μηνυμάτων που θέλησαν να τον στηρίξουν σε αυτήν τη δυσκολία. Συμπαίκτες, πρώην συμπαίκτες, η Ρεάλ αλλά κι αρκετοί αντίπαλοι σχολίασαν κάτω από τη δημοσίευση, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο παρακάτω post.

Δείτε την ανάρτηση του Βέλγου τερματοφύλακα: