Γκουαρντιόλα: «Πρέπει να κερδίσουμε τα τελευταία οκτώ παιχνίδια και να περιμένουμε»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Γκουαρντιόλα: «Πρέπει να κερδίσουμε τα τελευταία οκτώ παιχνίδια και να περιμένουμε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:23 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 05.04.2024

Δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Κρίσταλ Πάλας έκανε ο Πεπ Γκουαρντιόλα την Παρασκευή (5/4).

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου (6/4, 14:30) στο «Selhurst Park» την Κρίσταλ Πάλας, για την 32η αγωνιστική της Premier League.

Η Σίτι βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 67 βαθμούς, έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη Άρσεναλ και τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Από την άλλη πλευρά, η Πάλας είναι στη 14η θέση με 30 πόντους.

«Η ποιότητα των αντιπάλων είναι αυτή που είναι», είπε ο Γκουαρντιόλα την Παρασκευή (5/4) και συνέχισε: «Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και στο τέλος θα καταλάβουμε ότι η ομάδα ήταν εκεί, αυτό είναι σίγουρο. Αν δεν κάνουμε τη δουλειά μας, δεν λύνεται το πρόβλημα. Πρέπει να κερδίσουμε τα τελευταία οκτώ παιχνίδια και να περιμένουμε. Αν συμβεί κάτι, είναι καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Ελέγχουμε τη μοίρα μας στα δικά μας παιχνίδια, αυτό είναι όλο».

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έμειναν εκτός ομάδας στην εντός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στην Άστον Βίλα την Τετάρτη, και ο Ισπανός τεχνικός είπε ότι δεν είχε αποφασίσει ακόμη αν θα επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας«Δεν ξέρω ακόμα, πρέπει να σκεφτώ», είπε ο Πεπ, προσθέτοντας ότι ο Έντερσον μπορεί να είναι στην αποστολή της ομάδας, ενώ οι Κάιλ Γουόκερ και Νέιθαν Άκε παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Τέλος, ο Γκουαρντιόλα υποστήριξε ότι η ομάδα του νότιου Λονδίνου είναι πάντα μια δύσκολη πρόκληση, λέγοντας: «Η Πάλας ήταν πάντα σκληρή.  Ο νέος προπονητής Όλιβερ Γκλάσνερ κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει παίκτες με ποιότητα. Είναι δυνατοί αμυντικά και έχουν καλή φυσική κατάσταση», κατέληξε.