Πώς οι Σαουδάραβες έπεισαν τον Ρονάλντο να υπογράψει στην Αλ Νασρ
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Πώς οι Σαουδάραβες έπεισαν τον Ρονάλντο να υπογράψει στην Αλ Νασρ

Κώστας Τόπας 13:35 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 04.01.2023

Υπό άκρα μυστικότητα και προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας οι άνθρωποι της Αλ Νασρ, έμεναν κρυμμένοι σε ξενοδοχείο στη Μαδρίτη, μέχρι την τελική συμφωνία με τον Πορτογάλο αστέρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε επίσημα παίκτης της Αλ Νασρ, υπογράφοντας συμβόλαιο δυόμισι ετών, με 200 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές και παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης (03/01) μπροστά από 30.000 φιλάθλους.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δει από κοντά τον CR7 στο γεγονός του... αιώνα όσον αφορά τα αθλητικά δρώμενα στη χώρα. 

Ποιος είναι ο νέος ατζέντης του Κριστιάνο που πήρε τη θέση του Μέντες - Έλαβε 30 εκατ. για τη μεταγραφή στην Αλ Νασρ
REST OF THE WORLD

17:30 - 04.01.2023

Ποιος είναι ο νέος ατζέντης του Κριστιάνο που πήρε τη θέση του Μέντες - Έλαβε 30 εκατ. για τη μεταγραφή στην Αλ Νασρ

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, ο Ζόρζε Μέντες έπαψε να έχει σχέσεις με τον Πορτογάλο αστέρα.

Ο Ρονάλντο στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είχε προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες αλλά κι από συλλόγους που αγωνίζονται σε Βραζιλία, ΗΠΑ κι Αυστραλία. Ωστόσο επέλεξε την Αλ Νασρ

Ο Κριστιάνο έφυγε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετάει «φωτιές» με τον Ράσφορντ (vids)
PREMIER LEAGUE

10:46 - 04.01.2023

Ο Κριστιάνο έφυγε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετάει «φωτιές» με τον Ράσφορντ (vids)

Mετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρει ξανά τον δρόμο της, με τον Μάρκους Ράσφορντ να παίρνει στις πλάτες του την ομάδα και να την οδηγεί στη δόξα.

«Είχα πολλές προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά και από Βραζιλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, ακόμα και από Πορτογαλία. Τις άφησα για να επιλέξω αυτήν. Για μένα είναι ωραία πρόκληση. Ξέρω τι θέλω. Είναι πρόκληση για μια αλλαγή, για κάτι διαφορετικό. Θέλω να δείξω μια διαφορετική οπτική της χώρας και του συλλόγου μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στις πρώτες του δηλώσεις.

Πώς όμως οι Σαουδάραβες κατάφεραν να πείσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ενταχθεί στην Αλ Νασρ; Ο επικεφαλής της σαουδαραβικής εταιρείας «Al-Wasail», ένας από τους χορηγούς της Αλ Νασρ, αποκάλυψε τα παρασκήνια της μεταγραφής του 37χρονου Πορτογάλου αστέρα.

Οπως τόνισε, άνθρωποι της Αλ Νασρ ταξίδεψαν για 3-4 ημέρες στη Μαδρίτη, εκεί όπου βρισκόταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο για ένα μικρό διάστημα μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εμειναν κρυμμένοι στο ξενοδοχείο προκειμένου να μην συγκεντρώσουν τα φώτα πάνω τους και να διαπραγματευτούν με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στα... κρυφά.

«Δεν περιοδεύσαμε στη Μαδρίτη, μείναμε τρεις ή τέσσερις ημέρες στο ίδιο ξενοδοχείο. Προτιμήσαμε να κρυφτούμε στην αίθουσα συσκέψεων του ξενοδοχείου και να κάνουμε όλες τις διαπραγματεύσεις από εκεί. Στο τέλος το αποτέλεσμα μας δικαίωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο για το τελικό «ναι» του Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξαν και οι απολαβές που του έταξαν. Συγκεκριμένα, οι Σαουδάραβες του προσέφεραν πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, με τον πρώην αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να λαμβάνει 200 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, 16,67 εκατομμύρια ευρώ το μήνα, 3,88 εκατομμύρια ευρώ την εβδομάδα, 555.555 χιλιάδες ευρώ την ημέρα, 23,150 ευρώ την ώρα, 386 ευρώ το λεπτό και 6,5 ευρώ το δευτερόλεπτο!