Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στις φήμες για χωρισμό με την Χεορχίνα με μια φωτογραφία
i

©Sportal (instagram)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στις φήμες για χωρισμό με την Χεορχίνα με μια φωτογραφία

Κώστας Τσιακλής 20:52 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 05.05.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε μέσω μιας φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει με την Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω μιας φωτογραφίας που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει με τη Χεορχίνα Ροντρίγκες μετά από επτά χρόνια. 

Το τελευταίο διάστημα πολλές φήμες ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χωρίζει τη Χεορχίνα Ροντρίγκες αφού οι δύο τους σταμάτησαν να κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media ενώ διάφορες μαρτυρίες αποκάλυψαν διάφορους τσακωμούς τους.

Συγκεκριμένα ένα δημοσίευμα στην Πορτογαλία ανέφερε: «Ο Ρονάλντο δεν είναι χαρούμενος. Η Χεορχίνα περνά τη μέρα κολλημένη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ριάντ και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Κριστιάνο αρχίζει να μη βρίσκει αυτή την ιστορία αστεία. Δεν κάνει τίποτα αλλά μόνο ξοδεύει. Και το χειρότερο από όλα, πιστεύει ότι έχει στο χέρι της τον Κριστιάνο. Βάζει τον εαυτό της σε πάνω από όλα και δεν του αρέσει καθόλου.

Το λέω εδώ και μήνες. Δεν είναι καλά και είναι πιθανό να χωρίσουν. Η πραγματικότητα είναι ότι η CR7 έχει βαρεθεί μαζί της. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Συνεχίζω λέγοντας ότι δεν θα γίνει γάμος. Είναι μαζί απλά για τα μάτια του κόσμου».

Για τη σχέση του ζευγαριού μίλησε και μέλος του ιδιωτικού τους τζετ, λέγοντας: «Η Χεορχίνα μπήκε στο αεροπλάνο εντελώς έξαλλη με τον Κριστιάνο και δεν χαιρέτησε κανέναν. Εν τω μεταξύ, ήταν πολύ ευγενικοί και μιλούσαν με όλο το πλήρωμα, αλλά δεν μιλούσαν μεταξύ τους όλες τις ώρες της πτήσης».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να διαψεύσει τις φήμες κοινοποιώντας φωτογραφίες στον επίσημο του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες φαίνεται οι δύο τους μαζί με τα παιδιά τους να περνάνε όμορφες στιγμές σε πισίνα στο Ριγιάντ όπου διαμένουν.