Αναγνώριση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον δήμο Λισαβόνας με το μετάλλιο τιμής

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© intime

Αναγνώριση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τον δήμο Λισαβόνας με το μετάλλιο τιμής

Σπουδαία τιμή για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τιμηθεί από το Δημαρχείο της Λισαβόνας με το «Μετάλλιο Τιμής της πόλης», το οποίο «υπερασπίστηκε, προώθησε και πρόβαλε» σε όλο τον κόσμο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον Δήμο της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο θα παρασημοφορηθεί σύντομα κι αυτό έχει προκαλέσει τεράστια ικανοποίηση και στον ίδιο.

«Ο Ρονάλντο πάντα υπερασπιζόταν, προωθούσε και πρόβαλε το όνομα της Λισαβόνας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Κάρλος Μοέδας, σε δήλωσή του. «Η ιστορία του Κριστιάνο Ρονάλντο, που πολλές φορές θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία της Λισαβόνας», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, «είναι ένας φόρος τιμής σε ένα αγόρι που ανδρώθηκε στη Λισαβόνα και που εκτός από την ταυτότητα του τόπου που γεννήθηκε, έγινε και μεγάλος κάτοικος της Λισαβόνας».

Η Αλ Χιλάλ δίνει 450 εκατ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι για να κοντράρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο Αργεντινός ζήτησε ένα μήνα διορία!
REST OF THE WORLD

18:56 - 03.05.2023

Η Αλ Χιλάλ δίνει 450 εκατ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι για να κοντράρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο Αργεντινός ζήτησε ένα μήνα διορία!

Ο Λιονέλ Μέσι αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Αλ Χιλάλ θέλει να τον κάνει δικό της για να υπάρχει αντίπαλο δέος στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρώην ευρωβουλευτής υπογράμμισε επίσης «την εξαιρετική ελπίδα που φέρνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε τόσους πολλούς νέους ανθρώπους, βοηθώντας τους να ονειρεύονται. Για να μπορούν να ονειρεύονται ότι αν είναι οι καλύτεροι θα πετύχουν κι ότι μόνο χάρη στις αρετές τους, μπορούν να φτάσουν εκεί που θέλουν».

Η απονομή του μεταλλίου στον επιθετικό της Αλ Νασρ εγκρίθηκε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη με 14 ψήφους υπέρ, μία αποχή και δύο ψήφους κατά. Ο πέντε φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, γεννημένος στο πορτογαλικό νησί της Μαδέρα, βρέθηκε στη Λισαβόνα σε ηλικία 12 ετών, όπου εκπαιδεύτηκε στον σύλλογο στη Σπόρτινγκ, μια ομάδα που υποδέχτηκε επίσης τον Λουίς Φίγκο στην Ακαδημία της.

Ο 38χρονος επιθετικός, που τώρα αγωνίζεται στη σαουδαραβική Αλ Νασρ, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τα «λιοντάρια» κόντρα στην Ίντερ στις 14 Αυγούστου 2002.