Έξαλλος ο Κριστιάνο με την ήττα της Πορτογαλίας, ξέσπασε στον 4ο διαιτητή (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Έξαλλος ο Κριστιάνο με την ήττα της Πορτογαλίας, ξέσπασε στον 4ο διαιτητή (vid)

Κώστας Τόπας 10:26 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 27.03.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του μετά την ήττα της Πορτογαλίας από τη Σλοβενία του Τσέριν με 2-0, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον τέταρτο διαιτητή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εμφανώς έξαλλος καθώς έφευγε από το γήπεδο μετά την αιφνιδιαστική ήττα της Πορτογαλίας από τη Σλοβενία ​​σε φιλικό το βράδυ της Τρίτης. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας δεν μπόρεσε να εμποδίσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα με 2-0, με τα γκολ του μέσου του Παναθηναϊκού Άνταμ Τσέριν και Τίμι Έλσνικ να χαρίζουν στη Σλοβενία ​​μια αξέχαστη νίκη.

Ο «CR7» δεν συμμετείχε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σουηδία, αλλά επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα της Πορτογαλίας στη Λιουμπλιάνα την Τρίτη (26/03). Οι φιλοξενούμενοι είχαν 10 σουτ κατά τη διάρκεια του αγώνα, με δύο εξ αυτών να προέρχονται από τα πόδια του Κριστιάνο. Στο τέλος όμως, οι Πορτογάλοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και αποδοκιμάστηκαν από το κοινό.

Μετά το φινάλε, οι κάμερες στράφηκαν αμέσως στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν ξεκάθαρα απογοητευμένος καθώς περνούσε στα αποδυτήρια, με τον 39χρονο να κουνάει τα χέρια του ενώ έφευγε έξω από το γήπεδο. Φάνηκε να διαμαρτύρεται με το προπονητικό επιτελείο της Σλοβενίας αλλά και να τα βάζει με τον τέταρτο διαιτητή σε μια στιγμή απογοήτευσης, αφού το αποτέλεσμα τερμάτισε το νικηφόρο σερί 11 αγώνων της Πορτογαλίας σε όλες τις διοργανώσεις.

Μέσι: «Δεν ήμουν έτοιμος να φύγω από τη Μπαρτσελόνα, τότε θα αποφασίσω να αποσυρθώ»
REST OF THE WORLD

09:42 - 27.03.2024

Μέσι: «Δεν ήμουν έτοιμος να φύγω από τη Μπαρτσελόνα, τότε θα αποφασίσω να αποσυρθώ»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την αποχώρηση του από τη Μπαρτσελόνα, την ημέρα που θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και διαβεβαίωσε ότι αν δεν είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή θα είχε αποχωρήσει από την «Αλμπισελέστε» μετά το Κατάρ.

Ο αγώνας απέναντι στη Σλοβενία, δεν ήταν η μόνη φορά που ο Κριστιάνο χάνει την ψυχραιμία του τις τελευταίες εβδομάδες, με τον επιθετικό να τιμωρείται με αποκλεισμό ενός αγώνα επειδή «προκάλεσε οπαδούς» στη Σαουδική Αραβία τον περασμένο μήνα. Ενώ έπαιζε για την Αλ Νασρ, έβαλε το χέρι του στο αυτί του και έκανε μια χειρονομία στους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ, αφού του φώναξαν το όνομα του Λιονέλ Μέσι.