Η Σπόρτινγκ τιμάει την προσφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο και η τρίτη της φανέλα είναι εμπνευσμένη από τον CR7! (pics)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© intime

Η Σπόρτινγκ τιμάει την προσφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο και η τρίτη της φανέλα είναι εμπνευσμένη από τον CR7! (pics)

Κώστας Τόπας 12:33 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 06.08.2023

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσίασε την τρίτη φανέλα της ως φόρο τιμής στο γήπεδο «Ζοζέ Αλβαλάδε», 20 χρόνια μετά τα εγκαίνιά του, καθώς και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου η μάρκα «CR7» είναι ο προμηθευτής της ειδικής εμφάνισης.

«Επιστροφή στο μέλλον». Με αυτόν τον τρόπο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποκάλυψε την τρίτη της φανέλα για τη σεζόν 2023-2024 την Κυριακή (06/08), 20 χρόνια μετά τα εγκαίνια του γηπέδου «Ζοζέ Αλβαλάδε» στη Λισαβόνα. Η εμφάνιση, μαύρη και χρυσή, φέρει πάνω της τη σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου η μάρκα «CR7» είναι ο προμηθευτής της ειδικής εμφάνισης.

«Σας προσκαλούμε τώρα να επιστρέψετε στο μέλλον, 20 χρόνια πριν και πέντε Χρυσές Μπάλες αργότερα», έγραψε ο πορτογαλικός σύλλογος στο βίντεο που παρουσίασε στα social media. «Είναι 6 Αυγούστου 2023. Είναι η επέτειος του σπιτιού μας και έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για εσάς. Σας παρουσιάζουμε τη νέα εμφάνιση, εμπνευσμένη από αυτή που χρησιμοποιήθηκε το 2003, με την ευκαιρία της 20ής επετείου του γηπέδου Ζοζέ Αλβαλάδε». Μια μοναδική φανέλα που σχηματίζει ένα ενάρετο τρίγωνο μεταξύ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Nike.

Το φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Κριστιάνο

Στις 6 Αυγούστου 2003, διεξήχθη ένας φιλικός αγώνας μεταξύ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο των εγκαινίων του σταδίου. Μια αναμέτρηση κατά την οποία ο Πορτογάλος επιθετικός ξεχώρισε τόσο πολύ που λίγο αργότερα υπέγραψε στους «κόκκινους διαβόλους», μόλις ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του με την προπονητική του ομάδα.

Αν η Σπόρτινγκ είχε ονειρευτεί κάποτε την επιστροφή τον πέντε φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, ο Πορτογάλος αστέρας έχει ήδη επιστρέψει στο στάδιο «Ζοζέ Αλβαλάδε» δύο φορές. Αρχικά, το 2007 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου σημείωσε το καθοριστικό γκολ και το 2016 με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.