«Ο Αλεξανδρόπουλος δεν θέλει να επιστρέψει Ελλάδα για τον Ολυμπιακό»

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

©Intime

«Ο Αλεξανδρόπουλος δεν θέλει να επιστρέψει Ελλάδα για τον Ολυμπιακό»

Sportal newsroom 11:10 - 24.07.2023

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος βέβαια δεν επιθυμεί να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό του Ρούμπεν Αμορίμ και δύσκολα θα μείνει στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» μετά το καλοκαίρι. Όπως είχε αναφερθεί πρόσφατα η ΑΕΚ παρακολουθεί τον διεθνή αμυντικό μέσο και φέρεται πως προσέγγισε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, διερευνώντας τα περιθώρια για συμφωνία.

Αυτή τη φορά δημοσίευμα της εφημερίδας «Record», αναφέρει πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τον πορτογαλικό σύλλογο και την πλευρά του 21χρονου μέσου για την απόκτηση του. Ωστόσο, οι Πορτογάλοι υπογραμμίζουν πως είναι απίθανο να γίνει η μεταγραφή αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, τονίζοντας παράλληλα πως ο «Sotiris» δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και πόσω μάλλον για τους «ερυθρόλευκους».

«Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του Σωτήρη, αλλά, παρ' όλες τις προσπάθειες, αυτό το όνειρο έχει αποδειχτεί αδύνατο. Ο 21χρονος μέσος όχι μόνο αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά αρνείται να επιστρέψει στην αντίπαλη ομάδα του Παναθηναϊκού, τον σύλλογο στον οποίο αναδείχθηκε. Ο παίκτης βρίσκεται σε επαφή με γαλλικές, ολλανδικές και βελγικές ομάδες», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.