«Σε επαφές με τη Σπόρτινγκ για τον Αλεξανδρόπουλο η Κοπεγχάγη - Φαβορί οι γαλλικές ομάδες για την απόκτηση του»

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

i

©Intime

«Σε επαφές με τη Σπόρτινγκ για τον Αλεξανδρόπουλο η Κοπεγχάγη - Φαβορί οι γαλλικές ομάδες για την απόκτηση του»

Κώστας Τσιακλής 13:12 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 20.07.2023

Η Κοπεγχάγη σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα ήρθε σε επαφή με τη Σπόρτινγκ για την περίπτωση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Φαβορί για την απόκτηση του οι γαλλικές ομάδες.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται κοντά στην έξοδο του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και διάφορες ομάδες επιθυμούν την απόκτηση του. Ο νεότερος σύλλογος που απευθύνθηκε στους Πορτογάλους φέρεται να είναι η Κοπεγχάγη, η οποία θέλησε να μάθει την τιμή πώλησης του Έλληνα μέσου.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό του Ρούμπεν Αμορίμ και δύσκολα θα μείνει στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» μετά το καλοκαίρι. Όπως είχε αναφερθεί πρόσφατα η ΑΕΚ παρακολουθεί τον διεθνή αμυντικό μέσο και έχει προσεγγίσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, διερευνώντας τα περιθώρια για συμφωνία.

Πέραν της ΑΕΚ όμως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται επίσης η Νις και το Στρασβούργο ενώ στη διεκδίκηση του φαίνεται να θέλησε να μπει και η Κοπεγχάγη. Όπως αναφέρει η «O JOGO», οι Δανοί απευθύνθηκαν στη Σπόρτινγκ για να μάθουν την τιμή με την οποία μπορούν να κάνουν δικό τους τον νεαρό μέσο. Στη συνέχεια στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται λόγος πως η Κοπεγχάγη δεν έμεινε ικανοποιημένη από το ποσό που ζητούν οι Πορτογάλοι (3 εκατομμύρια ευρώ) και έτσι ο πιθανότερος προορισμός του Αλεξανδρόπουλου παραμένει η Γαλλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα δημοσίευμα της πορτογαλικής, record, είχε γράψει πως ο Αλεξανδρόπουλος δεν θέλει ακόμα να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Το μέλλον του Σωτήρη δεν πρέπει να περιλαμβάνει την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά τα δημοσιεύματα για ΑΕΚ, μία από τις αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Στα 21 του, ο μέσος προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Τι ισχύει με τον Αλεξανδρόπουλο και το ποσοστό μεταπώλησης στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:20 - 15.07.2023

Τι ισχύει με τον Αλεξανδρόπουλο και το ποσοστό μεταπώλησης στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ έχει σημείο επαφής με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και το Sportal εξηγεί τι ισχύει με το ποσοστό μεταπώλησης που είχε διατηρήσει ο Παναθηναϊκός, όταν πούλησε τον διεθνή αμυντικό χαφ.

Ο Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται στη Σπόρτινγκ από τον περασμένο Αύγουστο όταν και αποκτήθηκε με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ από τον Παναθηναϊκό. Με τους Πορτογάλους δεν βρήκε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε ο ίδιος αφού κατέγραψε μόλις 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα μόλις σε μια εξ αυτών βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα. Με τον Παναθηναϊκό είχε αγωνιστεί σε 77 αναμετρήσεις και μέτρησε δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.