Η Σπόρτινγκ φόρεσε την τρίτη της φανέλα για να την αφιερώσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

i

PrtScr

Η Σπόρτινγκ φόρεσε την τρίτη της φανέλα για να την αφιερώσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Κώστας Τόπας 15:19 - 29.08.2023

Οι ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φόρεσαν φανέλες με το σήμα «CR7» σε έναν φόρο τιμής στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Σπόρτινγκ κέρδισε με 1-0 τη Φαμαλικάο για την Primeira Liga, με τους παίκτες να αποτίουν φόρο τιμής στον πρώην Πορτογάλο σούπερ σταρ του συλλόγου. Συγκεκριμένα, φόρεσαν την τρίτη τους εμφάνιση με το σήμα CR7 στη θέση του λογότυπου της Nike για να την αφιερώσουν στον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους.

«Επιστροφή στο μέλλον». Με αυτόν τον τρόπο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποκάλυψε την τρίτη της φανέλα για τη σεζόν 2023-2024 την Κυριακή (06/08), 20 χρόνια μετά τα εγκαίνια του γηπέδου «Ζοζέ Αλβαλάδε» στη Λισαβόνα. Η εμφάνιση, μαύρη και χρυσή, φέρει πάνω της τη σφραγίδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου η μάρκα «CR7» είναι ο προμηθευτής της ειδικής εμφάνισης.

Αφού πέρασε σχεδόν 50 χρόνια στο προηγούμενο «σπίτι» της, η Σπόρτινγκ μετακόμισε στο νέο της γήπεδο στο Ζοζέ Αλβαλάδε, δίπλα στο προηγούμενο γήπεδο το 2003. Το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη εκεί ήταν εκείνο της Σπόρτινγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , η οποία μόλις είχε κερδίσει τον τίτλο της Premier League.

Μια αναμέτρηση κατά την οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεχώρισε τόσο πολύ που λίγο αργότερα υπέγραψε στους «κόκκινους διαβόλους», μόλις ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του με την προπονητική του ομάδα.